2777
2789

دختر خوب جدی اینارو واسه اینکه پربازدید بشه نوشتی یا واقعیه؟ خب مگه تو ساده‌ای مگه زبون نداری؟ اونجایی که گفته طلاهاتو میدم به شرطیکه بری خونه مامانت دیگه مغزم منفجر شد. خب این الان عملا داره میگه بیا جدا شیم تازه شرط هم گذاشته دیگه بحث سر چیه؟ بعدم با ۱۳ تومن مگه میشه هم اجاره خونه رو داد هم خرج خونه هم خرج خودت که همچین توقعی داره؟ همین که داری خرج خودت رو میدی باید پاتو ببوسه. بعد کارهای خونه رو هم حتما تمام و کمال انجام میدی و تهشم هرچی بخرین لابد به نام اونه؟ اونوقت نقش طرف چیه؟ یه مدت دیگه حتما میگه از این بعد شبا هم تو انجام بده من نمیتونم😂 (ببخشید خیلی دارم حرص میخورم)  خب طلاق بگیری بری خونه مامانت همه پولت رو هم خرج سر تا پات کنی که خوشحال‌تری!

من نمیدونم اینایی که گفتی واقعیه یا نه فقط سر جدت تحت هییییچ شرایطی کوتاه نیا حتی اگه شده کار به دعوا و دادگاه بکشه که ده سال دیگه به خودت میای میبینی تا خرخره رفتی تو گل دیگه اون موقع حتی نمیتونی اعتراض کنی به شرایط! بابا یکم سلیطه بازی در بیار با حرف نزدن و مظلوم بودن هیچی گیر کسی نیومده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیکا جان شوهرت اقتدار مردانه اش توسط تو شکسته شده بواسطه شرط و شروطهایی که گفتی براش گذاشتی و حاضر جوابی و شغل و درآمدت. شوهرت با این بهانه گیری ها بدنبال برگردوندن اقتدارش هست که اگر بهش برنگردونی احتمال طلاقت زیاده. تجربه من از زندگی با مردی خیلی بدتر از شوهر تو که جواب داده اینه که باید تمام حقوقت رو کامل بدی دست شوهرت و در عوض چیزهایی که نیاز داری رو بهش بگی خودش برای خونه تهیه کنه یا پولش رو بهمون مقدار بگیر و بخر. ماه های اول برای جلب اعتمادش اصلا زیاد خرج نکن و به نیازهای ضروری زندگی بسنده کن. بعد از جلب اعتمادش دستت بازتر میشه و میتونی درخواست‌هات رو بیشتر کنی و چون خودت هم بهش پول میدی اذیتت نمیکنه و تقریبا مخارجت رو تامین میکنه.

در کل اگر میخواهی این زندگیت حفظ بشه دندون طلاها و حقوقت رو بکن بنداز دور. بعد از مدتی اگر اوضاع اکی شد برای بچه اقدام کن و بعدش دیگه کم کم سرکار نرو و بشین به خانه داری و بچه داری برس و دیگه هم هیچوقت اقتدار مرد رو نشکن.

اگرم از حقوق و طلاهات نمیتونی بگذری که این زندگی برات زندگی نخواهد شد و تا قبل از اینکه بواسطه اذیتهای شوهرت بیمار نشدی، طلاق بگیر و بچسب به پول

بزرگوار قبول نکنی که بیچاره میشی....تت بخواهی تجربه از دیگران برات می گم که این کار را کردند و بعد دعوا و مرافه ها شروع شده

اینقدر خانومها ترسو نباشید محکم و استوار تو زندگی هاتون باشید.از پس مردها بربیایید خاهشا...رو ندهید بهشون...اگر اینکار را بکنی پشیمان می شی

وااا چه شوهر پر رو و وقیحی!!!!

شما تمام درآمد و حقوقت برا خودته اگر روزی هم برای خرید خونه یا ماشین خواستی پول یا طلا بزاری حتما به میزانشون در همون لحظه ثبت معامله به اسم تو بزنه که اگر بعد بزنه هم میشه هدیه و میتونه پس بگیره 

دوره زمونه ای شده که حتما زن باید پس انداز داشته باشه برا خودش 

تا اینو گفت باید یه جوری برخورد میکردی آب بشه از خجالت 

سرچ کن وظایف زن و وظایف مرد از نظر اسلام  بعدش لینک صفحشو  پیام بفرست براش 

مسکن خوراک پوشاک وظیفه مرد هست 

چون پولمو طلا میگیرم میگه تاثیری نداره تو زندگیم

اکثریت مردا عاشق اینن که زن ذلیلشون باشه اصلا میترسن که زن پول و طلا داشته باشه 

اما تو خوب زرنگی میکنی طلا می‌خریم ادامه بده عزیزم 

مگر هر چه گفت باید قبول کنی ؟

مگه ما چیزی بهشون میگیم قبول میکنن نظر مالیمون رو ؟

استارتر باتوجه به تاپیکهای خودت میگم

مالتو سفت و محکم بچسب شوهرت آدم نیست 

هر چیزی ممکنه پیش بیاد تو زندگیتون 

اصلا بهش اعتماد نکن 

البته که مردها کلا غیر قابل اعتمادن حتی اونهایی که ما و بقیه فکر می‌کنیم فرشته ان اما به موقع ضربه شون رو میزنن چه برسه به شوهرتو و این ادا و اطوار و کاراش

بهش بگو اشکال نداره عزیزم جیب منو تو نداره که زن وشوهر شریک زندگی هم هستن ازین ببعد هرچی پول درمیاریم باهم واسه زندگی خرج میکنیم هرچی هم خریدیم از قبیل خونه ماشین شریکی ب اسم هردومون باشه

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من