2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اجاره خونه هم بهم میگه خودت بده

شل و ولی هستی یا باجذبه و محکم؟. اگر محکمه گوش نده ب حرفش وا‌نده. ممکنه دعواهم بشه بد دهنی توهین قهر اما وا‌نده. 

اگررررر محتاج سیزده تومن توهست ک هیچی اگر نه .شششللللل نگیر

parasoo1989@
بگو مگه باید تاثیری تو زندگی تو داشته باشه؟تو که نمیتونستی خرج زنتون بدی چرا زن گرفتیبگو اصلا ربطی ن ...

ترخدا اینقدر تند و بدون سیاست با همسرتون حرف نزنید. تدبیر داشته باشید. پول برای خرج کردن و رفاه زندگیه.روش صحیح یاد بگیرید ولی اینقدر وظیفه وظیفه نکنید با غرور مردا بازی نکنید اگعپمردا سر لجبازی بذارن به هیچ‌ صراطی مستقیم نمیشن

الان حدود ۶۰ سال شونه کلا از اول هر چی خریدن همه به اسم مامانم بود پدرم فقط سه دونگ خونه و یه خونه ک ...

خب پس اوکیه حله 😆

مواظب حرفاتون باشین بعضی وقتا یه حرف تا صبح یه نفرو بیدار نگه میداره ... :)

برو ی وام یا قرعه ب اسم خودت بردار بگو همراه باید پول قسط بدم . من دارم پس انداز میکنم . منم نمیرسون ...

خب اشکال نداره الان صبر میکنم خرج این چند ماه با من اسمت تویه قرعه یا وام در بیاد پول رو که گرفتی خرج چند ماه با تو😅

ترخدا اینقدر تند و بدون سیاست با همسرتون حرف نزنید. تدبیر داشته باشید. پول برای خرج کردن و رفاه زندگ ...

بهش گفتم ک اگ شوهرش با گقتن این حرفا بهم میریزه نگه بهش اینجا همه پیشنهاد میدن عزیز 

ولی اینم مشخصه ک شوهرش میخاد سو استفاده کنه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
ترخدا اینقدر تند و بدون سیاست با همسرتون حرف نزنید. تدبیر داشته باشید. پول برای خرج کردن و رفاه زندگ ...

اینکه بگه توام ی کمکی بده فرق داره تا بگه حساب مشترک باز کنیم و.... مشخصه میخاد حقوق همسرشم خودش برداره مدریت کنه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن