2777
2789
پزشکا تو اینستا توضیح دادنگفته بودن رب گوجه دما و شرایط خاصی میخواد که تو خونگیا نمیشه رعایتش کردحال ...

شاید اون پول گرفته برای تبلیغات گفته از کی تا حالا اینستاگرام منبع مطالب پزشکیه ؟ 

=

شاید اون پول گرفته برای تبلیغات گفته از کی تا حالا اینستاگرام منبع مطالب پزشکیه ؟

نه چن بار از پزشکای مختلف اومد اکسپلورم

کامل توضیح داد

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپک هم بزنه کاملا مشخصه اگه بطری درب بسته باشه و هوا نره و جای خنک باشه کپک نمیزنه و کاملا سالمهگوجه ...

درست میگید، منم رب گوجه اماده تا بتونم مصرف نمیکنم، امسال جایی نتونستم رب گوجه خونگی بگیرم ترجیح میدم غذا بدون رب درست کنم واقعا 

نه چن بار از پزشکای مختلف اومد اکسپلورمکامل توضیح داد

خب شما لطف بکن برو از همون جایی که دیدی اسم باکتری که تو گوجه هست و بایدپاستوریزه بشه رو بیار

ممنون

حالا همون پزشک بیاد بگه مضرات اسید سیتریک و کدحلوایی پخته شده با رنگ غذای شیمایی و طعم دهنده ی شیمایی گوجه مضراتش چیه ؟ 

=

خب شما لطف بکن برو از همون جایی که دیدی اسم باکتری که تو گوجه هست و بایدپاستوریزه بشه رو بیارممنونحا ...

متاسفانه مجوز درج لینک نمیده

یکی پیدا کردم با مقاله علمی معتبر توضیح میده

حالا شما دوست داری خونگی بخور

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
متاسفانه مجوز درج لینک نمیدهیکی پیدا کردم با مقاله علمی معتبر توضیح میدهحالا شما دوست داری خونگی بخو ...

لینک نمیخاد بفرستی شما برو دقیق گوش بده لطفا اسم باکتری که میگه رو بنویس همین کافیه

=

لینک نمیخاد بفرستی شما برو دقیق گوش بده لطفا اسم باکتری که میگه رو بنویس همین کافیه

اسم باکتری نمیگه توش

شما بخور عزیزم چرا اصرار داری بگی کدو حلوایین

رب خونگی رو بعضیا تو خونه درست میکنن زیاد و میفروشن از دیوار بخر

به اوناهم نمیشه اعتمادکرد...من خودم میرم شهرستان قبلا خونه مادرم الانم خونه خواهرم که مجرده درست میکنم ولی خب نمیشه همش مزاحمش بشم...

اسم باکتری نمیگه توششما بخور عزیزم چرا اصرار داری بگی کدو حلوایین

مگه بحث خوردن منه؟ خودت میگی باکتری داره الان حتی نتونستی اسم باکتریشو بگی ... کدحلوایی نیست عزیزم میرن زحمت میکشن گوجه ی دست چین میارن تو کارخانه برات آبشو میگیرن ساعت هاش میجوشونن

اصلا برای شما ملکه خانم  ...

خخخخ

=

مگه بحث خوردن منه؟ خودت میگی باکتری داره الان حتی نتونستی اسم باکتریشو بگی ... کدحلوایی نیست عزیزم م ...

چند تا مقاله رو میاره

توضیح میده حرارت باید به مقداری باشه که مواد مغذی از بین نره

ظروف باید جنسی باشه که واکنش نده

محیط باید خلا باشه

که تو خونگیا هیچکدومش رعایت نمیشه

هم ظرف جنس رویی و تفلونه هم حرارت زیاد تمام مواد مغذی رو از بین میبره

هم خلا نمیتونن ایجاد کنن و با هوا برخورد داره

شما کلا هیچی کارخونه ای نخور خودت روغن و همه چی درست کن

استاد همه چی دون

مگه بحث خوردن منه؟ خودت میگی باکتری داره الان حتی نتونستی اسم باکتریشو بگی ... کدحلوایی نیست عزیزم م ...

اگه میخوای از اول نگاه کنم اسم مقاله هارو هم بنویسم

منتها میدونم تو فقط میخوای بگی استاد تویی

مقاله ها همه الکیه حرف شما سنده