2777
2789
عنوان

بچه ها حق الناس گردنمه یا نه ترجیحا مذهبی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 66 پست
چرا گفتی پول نداری فعلا تا بری سرکار؟پول چه ربطی به تقلب داشت؟همین که پشیمونی و تکرار نکنی بسه

حق الناس بخشیده نمیشه با پشیمونی عزیزم باید حق بقیه رو جبران کنی حق الله نیست که با توبه بخشیده شده من پول ندارم فعلا باید براشون دعا کنم استغفار تا شاید حقشون رو حلال کنن ایشالله حضرت زهرا کمک کنه بتونم حقشون رو بدم 

حق الناس بخشیده نمیشه با پشیمونی عزیزم باید حق بقیه رو جبران کنی حق الله نیست که با توبه بخشیده شده ...

خب میتونی بری از تک تک اونها حلالیت بگیری؟

اگه پول بدی خدا میبخشه؟ پس هرکی پولدارتره گناه کنه و پول بده به یکی دیگه که ربطی به جریان نداره که خدا ببخشه

این که غیرمنطقی تره!!!!

حق الناس با صدقه و پول دادن به شخص سوم بخشیده نمیشه

منم میگم وقتی نمیتونی بری از تک تک اونها حلالیت بگیری پس تکرار نکنی فعلا بسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میتونی بری از تک تک اونها حلالیت بگیری؟اگه پول بدی خدا میبخشه؟ پس هرکی پولدارتره گناه کنه و پول ب ...

عشقم با این کار کار بدی که در حق اونا کردی جبران میشه خدا گفته یا صدقه بده از طرف اونا یا استغفار کن براشون دعا کن بالاخره باید کاری کنم برای جبران شاید همین امشب بمیرم اونوقت تکلیف چیه؟ بعدشم این ک نمیشه خدا گفته گناهایی که پشیمونی و حق الناس غیر عمد میتونی این کارو کنی من درسته این کارو با اراده خودم کردم اما خیلی پشیمونم و دیگه نمی‌کنم می‌خوام به طوری جبرانش کنم 

من خودم احکام میدونم دخترم

خوب بگو چجوری حقشون جبران کنم؟ بالاخره من پشیمون شدم باید راهی باشه بتونم جبران کنم با اینکه حق الناس عمد بوده باید چه کنم؟ پشیمونم دیگه این کارو نمیکنم 

همین ۴۵ روز بسه؟ دارم سکته میکنم عجب کاری کردم خودمو بیچاره کردم گرفتار کردم

اره ولی طلب استغفارت از ته دل باشه 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید