2777
2789
عنوان

با بچه هاتون چندسال تفاوت سنی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 48 پست
آخی عزیزم 😢جدا از اقتصاد من احساس میکنم توانش رو ندارم ، سر بچه اولم با اینکه اذیتم نکرد سخت بود چو ...

نمیدونم والا

منم شهر دور از خانواده بودم

مدام مهمون و رفت و آمد

مادرشوهرمم همیشه هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله هرچی خیره پیش بیاد. میتونم یکم درکت کنما ولی خب یکمم شوهرت حق داره. بچه یدونه باشه تنهاست. ا ...

ممنون عزیزم ، هم موقعیت مالی باید اوکی باشه هم از نظر روحیات مادر توان داشته باشه 

نمیدونم والامنم شهر دور از خانواده بودممدام مهمون و رفت و آمدمادرشوهرمم همیشه هست

من تازه تونستم یکم نفس بکشم بیرون برم ، یادمه اون اوایل چقدر شوهرمو اصرار میکردم ببرتم بیرون هوا بخورم ولی شوهرم همیشه خسته بود درک نمیکرد منو 

واسه تنهایی بچت بچه دار نشو 

بعدا هردوشون اذیت میشن 

همسر من دو‌تا خواهر و یه برادر داره . خودم یه خواهر دارم

سال به سال نه همو‌ میبینیم نه خبر داریم از هم 

هیچ‌ مشکل و کدورتی هم نداریم باهم

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

واسه تنهایی بچت بچه دار نشو بعدا هردوشون اذیت میشن همسر من دو‌تا خواهر و یه برادر داره . خودم یه خوا ...

کاش میشد این پستت رو بدم شوهرم بخونه ، منم نظرم مثل تو هست اصلأ دوست ندارم بچه دوم بیارم ولی شوهرم اصرار داره

کاش میشد این پستت رو بدم شوهرم بخونه ، منم نظرم مثل تو هست اصلأ دوست ندارم بچه دوم بیارم ولی شوهرم ا ...

رک بهش بگو نمیخوام و نمیتونم 

بگو نه بدنم میکشه نه اعصابم 

مامان منم فکر میکرد بچه ی دوم‌ منو از تنهایی در میاره . الان انگار دو تا تک فرزند داره . انقدر از هم بی خبریم که حتی نمیدونیم اون یکی زنده اس یا مرده 

اون نمیدونه من بچه دار شدم یا نه . من نمیدونم اون ازدواج کرد یا نه 

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

رک بهش بگو نمیخوام و نمیتونم بگو نه بدنم میکشه نه اعصابم مامان منم فکر میکرد بچه ی دوم‌ منو از تنهای ...

چرا تو رابطه تون فاصله هست🥲، چندین بار رک گفتم حالا باز باهاش صحبت میکنم بلکه راضی شه