2777
2789
عنوان

از فکر مالی خوابم نمیبره ولی شوهرم خوابیده راحت

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم که وضعیت نسبتا نرمالی دارم خیلی از هزینه ها رو کمتر کردم

هزینه کم کردی؟با برنج کیلو پونصد تومنی چقد موفق شدی؟نون روغن میوه گوشت و.....نمیخورید؟قسط ندارید؟کرایه خونه؟بنزین ؟یه تغذیه مدرسه بچه ینی یه لقمه پنیر گردو یه موز یه کیک و شیر زیر پنجاه تومن نمیشه در روزکم کم 

والا ما کمرمون شکست شماها اگه واقعا براتون گلستانه شکر کنید خدارو

مهربون باشیم☺️

سلام میدونید افراد موفق چطوری پس انداز میکنن؟ اون ها برخلاف عاکه مردم که در آخر هرچی بافی بمونه پس امداز میکنن برعکس وقتی به در آمدشون میرسن اول بدهی هارو میدن لعد یک مبلغی پس انداز کنار میزارن بعد الباقی رو تقسیم بر نیازات ۳۰ روزه میکنن

مثلا ۳۰ میلیون حقوق دو شخص کارمند، ۵ میلیون قسط کسر می‌شود ، ۳ میلیون پس انداز کسر میشود

الباقی میماند ۲۲ میلیون تومن، ۳ میلیون تومن هزینه پوشاک پس انداز میشود، الباقی ۱۹ مبلیون تومن  ۱۹ میلیون تومن تقسیم بر ۳۰ روز کنید، اون عدد میشه پولی که هر روز میتونید خرج کنید.  پیشرفت کردن مدیریت میخواد آدم درآمدش ۵۰ میلیون هم باشه اگه مدیریت مخارج بلد نباشه همه رو مقصر میدونه جز خودش.

پنج تومنش قسطه25میمونهاره نمیرسه

مگه یه ماهی چقدره که نمیرسین؟؟کوتاهی از خودتونه که نمیخرین والا پولش هست دستتون 

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

عزیزم همسر من مهندس عملیاتی هستند، حقوقاشون بالاتر از کارمندای اداری هست، اصلا اینطوری نمیشه مقایسه ...

برکت باشه براتون 

بله شنیدم  مهندس عملیاتی درآمدشون بالاتره اما

حدودی یه کارشناس تو بخش اداری نفت  با سابقه ۱۰ سال رسمی اگه میدونی بگی میخوام ببینم فرقش با اداره های دیگه  دولتی چقدره 

بقول شما یه دندون پزشکی میری ۷ تومن میشه

بچه داشته باشی اونم دوتا،دوتاشون باهم مریض شن که دیگه واویلا 

ویزیت متخصص چهارصد پونصد برای هربار هر کدوم

تزریقات و سرم و دارو و تقویتی جات و میوه و .... 

من که دیگه کم نمیذارم برای هیچ چی بخاطر پس انداز

پولی که امسال کباب نخوری که جمع کنی سال بعد با ارزشش فلافلم نمیشه خرید 

مهربون باشیم☺️
با ۳۰ تومن برا سه مفر یه ساله ماهی نخوردین؟۳۰ برای ۳ نفر اونقدرا هم بد نیست خیلیا همین ۳۰ تومنم نصفش ...

چطور زندگی میکنید ۳نفر با ۱۵ تومن خدایی!!

والا مام بریز بپاش نداریم ولی یک ریالم به پس انداز نمی‌رسه

همون گوشت و ماهی که می‌خوریم تنها پس اندازمونه🥺

برکت باشه براتون بله شنیدم مهندس عملیاتی درآمدشون بالاتره اماحدودی یه کارشناس تو بخش اداری نفت با ...

مرسب عزیزدلم، من واقعا از اداری ها اطلاعی ندارم اصلاا که بدونم حقوق ها تو چه رنجی هست، اما فکر نمیکنم زیر ۵۰ باشه اینم حدودی از خودم میگم

من میگم. خانوم استارتر گفتن درآمد ماهی سی تومنه. و همه اومدن گفتن خیلی عالیه! به قرآن و آیات قرآن ق ...

سلام من حامی این نظام هستم به خاطر حمایتمن هیچی به حسابم نیومده تا حالا. شغلمم آزاده ، اینقدر دولتی دیدم هیچ سنخیتی با نظام نداشتن پس بیخودی طرفدار نظام نکنید هی آخرت خودتونو به توهمات نبازید عزیز

این ها تفکرات جاهلیته ما عصر مدرن هستیم عزیز، الحمدلله رئیس جمهور داریم دسته گل ،گفت میاد با فیلترینگ و تلگرام آزادی پوشش همه چیزو درست میکنه  یکم فقط صبر کنی کارشناسا دست به کار میشن 

حولش کوچیک شده فقط ببخشیدا دور باسنشو میپوشونهشغلمون کارمندیهنمیتونم بگم همیشه ترس شناخته شدن دارم

با ماهی ۲۵تومن یه حوله هم نمیتونی بخری یعنی؟؟  مگه چقدره آخه ؟؟؟ 

چرا نمیتونم باور کنم من این چیزارو ...یه ماه حوله بخر .یه ماه رو فرشی .یه ماه  ،ماهی .

دیگه این چیزا که دغدغه محسوب نمیشه که

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .