2777
2789
عنوان

با بچه هاتون چندسال تفاوت سنی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا نگه شون داره ، چهارتا بچه سخت نیست ؟ فکر آینده و مخارج زندگی

خدا نگهداره عزیزانت رو

دوقلوهامو ندارم

ولی آینده و رزق و روزی دست خداست 

بنده ها فکر می کنن این خودشونن که مال به دست میارن ولی این خداست که روزی میده

هیچ وقت از روزی نداشتن نترسیدم چون خدا تضمین کرده روزی بنده هاشو میده

شما تو مدرسه و بیرون احساس نمیکردین مادرتون نسبت به مادر دوستاتون سنش بالاتره؟ خجالت نمیکشیدین؟ من خ ...

نه اصلا 

فامیل هامون اکثرا رنج سنی ۳۵ـ۴۲ سال بچه میارن 

اینایی که جدیدا ازدواج میکنن 

اونم اکثرا فقط یه دونه 

خب الان که نمیخوام اقدام کنم سال بعد اقدام کنم ، از طرفی بچه اولم یک سال و نیم طول کشید تا حامله شدم

چرا الان اقدام نمیکنی؟شاغلی؟

ولی یک سال دیگه هم دیر نیس بنظرم. خاله من ۳۹ سالشه بچش هم ۳ ماه

البته دومین بچشه. اولی ۷ سالشه

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
خدا نگهداره عزیزانت رودوقلوهامو ندارمولی آینده و رزق و روزی دست خداست بنده ها فکر می کنن این خودشونن ...

آخی عزیزم 😢

جدا از اقتصاد من احساس میکنم توانش رو ندارم ، سر بچه اولم با اینکه اذیتم نکرد سخت بود چون دست تنها بودم بزرگش کردم تازه الان بزرگ شده یکم نفس کشیدم میتونم برم بیرون یا جایی 

عزیزم کار امروز به فردا مسپار دست دست نکن همین شنبه برو دکتر اقدامات اولیه رو انجام بده

من الان سرکار میرم عزیزم کارمم با لیزر هست خطرناکه ، تازه دندونامم باید درست کنم ، جدا از اینا اصلأ نمیتونم با بچه دوم کنار بیام ، چندماه پیش بی بی چکم مثبت شد تا خود صبح بیدار بودم فکر و خیال میکردم فرداش پریود شدم خیالم راحت شد 

چرا الان اقدام نمیکنی؟شاغلی؟ولی یک سال دیگه هم دیر نیس بنظرم. خاله من ۳۹ سالشه بچش هم ۳ ماهالبته دوم ...

آره شاغلم ، بعدش هم باید دندونامو درست کنم خیالم راحت بشه ، هنوز دودل هستم در تلاشم شوهرمو راضی کنم 

آره شاغلم ، بعدش هم باید دندونامو درست کنم خیالم راحت بشه ، هنوز دودل هستم در تلاشم شوهرمو راضی کنم

انشالله

کلا بنظرم وقت داری دیر نمیشه اگ تا ۲. ۳سال دیگه بشه

۳۳ سال سن زیادی نیستش

نمیدونم خواهر، تو دوراهی بدی گیر کردم

انشالله هرچی خیره پیش بیاد. میتونم یکم درکت کنما ولی خب یکمم شوهرت حق داره. بچه یدونه باشه تنهاست. از طرفی هم تو این دوره زمونه تا موقعیت مالی اوکی نباشه نمیشه به کسی گفت بچه بیاد