2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو بارداری قصد جون منو بچمو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 59 پست
اومدم بگم امیرعلی هم الان دیگه بین اسمای جدید خیلی غریبه و بعدا بچه اذیت میشه ک دیدم مادرشوهر میگه ب ...

رو مخ منه هر روز زنگ میزنه به من 

زنگ میزنه به شوهرم 

برای فضول باشه 

من سربارداریم هربار که مادرشوهرمو میدیدم میگفت فلان نوه ام گفته بزار این 

سری بعد میگفت خواب دیدم گذاشتی اون 

سری بعد میگفت فلانی گفته بزاره این به دختره بزرگشم میاد 

هر سری هم تراوشات ذهنی خودش رو میگفت فکر میکرد من حرفشو گوش میدم 

ا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی اذیت کردن

اگه مجدد باردار بشم اصلا بهشون نمیگم تا زایمان..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
بخور بابامار شوهرت دیوونستخودتو‌ تقویت کنبه مادرشوهرت بگو‌الان مثل زمان قدیم نیست که ادم باید خودشو‌ ...

بایدم قطع کنم ارتباط مو با این زنکه بیشعور روانی بچه کش

من سربارداریم هربار که مادرشوهرمو میدیدم میگفت فلان نوه ام گفته بزار این سری بعد میگفت خواب دیدم گذا ...

میترسم شوهرم  راضی بشه 

شوهرم بی سر زبونه جواب نمیده 

انقدر دلم میخواد یقشو بگیرم بگم آخه زنکه پیر به تو چه ربطی داره 

س گ محلش کن. تو دست و پاش نباش. بگو باشه کار خودت کن.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تقصیر شبکه ای فیلمه ،که یوسف رو می‌زاره

خندم گرفت

میترسم شوهرم راضی بشه شوهرم بی سر زبونه جواب نمیده انقدر دلم میخواد یقشو بگیرم بگم آخه زنکه پیر به ...

شوهرتم راضی بشه تو نشو 

بگو نه ماه من درد و عذاب ویار دلشتم الان یکی دیگه برای بچم اسم بزاره؟

اره نزدیکم خیلی رو مغزم ناراحتم از دستش زیاد

باداری بعدی تا روز زایمان نگذار بفهمن

رو مخ منه هر روز زنگ میزنه به من زنگ میزنه به شوهرم برای فضول باشه

انقدر تو بارداری من اذیت کردن و حرص دادن بچه ام بی قرار شد .

خدا لعنتشون کنه. خودت ناراحت نکن 

امییییر علی الکیه ؟ 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

خندم گرفت

بخند تا دنیا بروت بخنده🌹🤣

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷