2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو بارداری قصد جون منو بچمو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1298 بازدید | 59 پست

یعنی خداییش یه عنوانایی مینویسن بعضیا 

فکرکردم کتکش میزنه 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخند تا دنیا بروت بخنده🌹🤣

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مادر شوهرم زن پیری هست که مغز نداره خداروشکر مغزش خشک شده زیاد هزیون میگه خیلی چرتو مزخرفه کثافت انق ...

بهش بگو شاید دختر شد بچمون اونموقع چه اسمی انتخاب میکنی؟

اونی که قرار شناسنامه بگیره همسرته نه مادرشوهرت .از الان خودتو اذیت نکن 

💑=👧👧🧒
از یوسف خوشش اومده خوبه باز به جومونگ گیر نداده🤭🤭

اره فک کن می‌گفت بزار جومونگ😱

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

سلام مادرشوهرت رو ول کن اصلا مهم نیست ندید بگیرش ، ولی  مولتی بنظرم نخور فقط خودتو چاق و پفی می‌کنه هیچ تاثیری رو بچه نداره در عوض سبزی و میوه های تازه مخصوصا سیب و انار تا میتونی بخور که خودشون مخزن انواع ویتامین ها هستن، اگه حوصلت می‌کنه رو میوه مخصوصا سیب و انار سوره یوسف بخون بعد بخور