2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو بارداری قصد جون منو بچمو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1341 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مگه زبون نداری؟شوهرت مادرشه احترامشو نگه میدارهشما سریع بگو مامان جان من به علم امروز اعتقاد ...

دقیقا 

این همه زحمت 

من تا آخر بارداری دوام نمیارم 

رو اعصابمه زیاد 

امیرعلی اسم الکی هست؟؟ 

بگو زن اسم اولین امامت هست خیر سرت 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
قسمت اخر عوارض پخش مجدد یوسف پیامبره

ارره 

یوزارسیف صداش میکنه

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
به شوهرت بگو‌جوابشو بده بگو بهش بگه استرس واسه زن باردار خوب‌ نیست...قرصاتوبه‌موقع و‌سر وقت بخور

اصلا قرصمم نخوردم امروز 

شوهرم جواب نمیده 

منم الان قهر کردم

کاش به جا پدر شوهرم مادر شوهرم میمیرد از دستش یه نفس راحت میکردم 

اومدم بگم امیرعلی هم الان دیگه بین اسمای جدید خیلی غریبه و بعدا بچه اذیت میشه ک دیدم مادرشوهر میگه بذار یوسف!!!!

اصلا نباید وقتی دیدی انقدر فضوله همه چیزو بهش بگی

الکی میگفتی استراحت مطلقم و رفت و امد رو کم میکردی

الانم هرچی گفت الکی بگو باشه ولی کار خودت رو بکن

خدایا شکرت❤️

ارره یوزارسیف صداش میکنه

😄 

دلم به فحش دادن مادر شوهرم راضیه 

زیر سایه پیامبران خدا باشه بچم 

ولی خدا هم راضی نمیشه که من ۹ ماه زحمت بکشه 

ولی نتونم برا بوم اسم انتخاب کنم 

اصلا قرصمم نخوردم امروز شوهرم جواب نمیده منم الان قهر کردمکاش به جا پدر شوهرم مادر شوهرم میمیرد از د ...

بخور بابا

مار شوهرت دیوونست

خودتو‌ تقویت کن

به مادرشوهرت بگو‌الان مثل زمان قدیم نیست که ادم باید خودشو‌تقویت کنه دکتر صلاح دیده فعلا این قرصو‌بخورم

یا هیچی‌نگو کارخودتو‌کن

ارامش خودتو‌حفظ کن بخاطر بچه

من بودم قطع ارتباط میکردم تودوران بارداری باهاش

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست