2777
2789
عنوان

از همینجا میگم حلالت نمیکنم آهای خانومی که

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نفهم بعد که میگم جای سگ‌وسط مردم نیست میگین چرااا اون خیلی گل لطفا ریپلای نکنید اگر مخالفین

من از سگ خیلی می‌ترسم واقعا هرچقه قدرم خوب باشه یهویی دیدی هار شد

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

دو تا زده بودم یکیش پررنگتر بود

هر چی خیره عزیزم . ان شاالله همین ماه باردار میشی

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

ای وای حامله بودی؟🥲🥺🥺

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بگو که ازش شکایت کردی توروخدا وقتی میبینید سگی بهتون حمله میکنه از صاحبش شکایت کنید

خودم حامی حیواناتم خیلیم دوستشون دارم همه جور پتی هم داشتم ولی این صاحب هایی که سگ و گربه شون رو توی خیابون ول میکنن و قلاده میبندن به اندازه این مادرایی که بچه های شلوغشونو همه جا ول میکنن منفورن ادم وقتی سگ یا گربه میگیره باید مسئولیتش هم بپذیره یا قلاده ببنده و چهار چشمی مراقبش باشه یا اصلا نیارش بیرون

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

اون زن خیلی راحت گذاشت رفت 

منم تنها بودم همسایه مون اومد زیر بغلمو گرفت برد داخل خونه  

ولی لعنتی این چه بلایی بود که اومد سرم 

که قلبم اومد تو دهنم 

بدنم میلرزید 

اونقدر که پاهامو گرفته بودم با دست  

بعدم شوهرم اومد بهش گفتم 

خیلی گریه کردم 

چون چندساعت بعد یک تیکه لخته اومد و بعدم خونریزی بسیار شدید نصف شبی 

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  

عزیزم هیچکس منو اندازه شما درک نمیکنه 

تاپیکم هست 

ولی باور کن به سگ و اون خانم ربطی نداره 

جنین شما جاش محکم نبوده 

فعلا بی بی مثبت بوده . هنوز ساک بارداری تشکیل نشده بوده 

اینجا گفتن دیه بگیر اصلا نمیشه 

میدونم بازم حرف منو قبول نمیکنی چون من خودمم قبول نمیکردم ولی بعدا که حالت خوب شد و مادر شدی متوجه میشی اصلا ربطی نداشته 

دامنت سبز عزیز دلم .... من قسمتم نشد ولی هزاران بار قسمت شما انشالله 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .