2777
2789
من دو منبع میزنم زبستو آیکیو و پینوکیوولی خب برای زیست خوانشه به نظر من مهم تر تا تست اگه نرسیدی تست ...

ممنونم عزیزم درسای دیگتم میگی چه میکنی چطور میخونی

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم درسای دیگتم میگی چه میکنی چطور میخونی

مثلا من فیزیکم تقریبا تو همه آزمونام ماکزیمم درصدم فیزیکمه، بعد من از تابستون کلا با فیلمای ماز جلو میرفتم ولی فیزیک چون پایه خوبی داشتم اصلا فیلم ندیدم از همون تابستون با درسنامه و بیشتر تست جلو میرفتم تا الان

ولی بقیه کلاسا رو کلا آفلاین میدیدم و میبینم اکثرا هم رو دو ایکس به جز زیست که واقعا میخوام مفهومی بفهمشش و اونارم فیلم میدیدم بعد تستش میزنم

عزیزم دقیقا چیکار میکنی و در طول دو هفته چجوری میخونی که ترازت انقدر خوبه من از 9000 بالا نمیرم اصلا ...

نگاه کن مثلا من در طول هفته خب مدرسه هم میرم ولی نه همه روزاش مثلا دو روز تو هفته اون دروسی که واقعا لازمهه مثلا عمومیا و شیمی و فیزیک چون به دردم میخورن بقیه روزا رو آزادم مثلا دیگه تا ۱۳ ساعتو میخونم بعد ما مدرسمون برامون روزای قبل آزمون یه پیش آزمون گذاشته که باید حتما برسم به بودجه بندیش سر همین چون فشار پشتمه حتما باید برسم تمامش کنم و خب چون تو تابستون تقریبا ۱۰ و ۱۱ رو جمع کردم زیاد مشکلی برای پایه ندارم  بیشتر تایمم رو دوازدهمه و خب اینو بگم که من از دهم آزمون میدادم اولین ترازمم ۷ هزار و خورده ای بود و به مرور پیشرفت کردم و اصلا نگرانش نباش حتماا ترازای بعدیت بالاتر میرهه😊

نگاه کن مثلا من در طول هفته خب مدرسه هم میرم ولی نه همه روزاش مثلا دو روز تو هفته اون دروسی که واقعا ...

مرسییی عزیزم بابت توضیحاتت 

من خودم مدرسه نمیرم اصلن و 11 ساعت اینا میخونم به طور مفید 

ولی خب سال اولمه که ماز میدم ولی 8 ساله که قلمچی میدم

مرسییی عزیزم بابت توضیحاتت من خودم مدرسه نمیرم اصلن و 11 ساعت اینا میخونم به طور مفید ولی خب سال اول ...

من چون دروسای عمومی زیاد تو ماز وقتمو میگیرن دیگه میرم مدرسه با مدرسه پیش میرم

ولی سعی کن آزمونای مستمرو بدی تو نهایی خیلیی کمکت میکنه مخصوصا الان که انگار دیگه ۶۰ درصد فقط میخواد دوازدهم تنها شه

و اینکه منم قلم چی میدم البته من دو ساله ولی خب سطح سوالای مازو بیشتر قبول دارم

نگاه کن مثلا من در طول هفته خب مدرسه هم میرم ولی نه همه روزاش مثلا دو روز تو هفته اون دروسی که واقعا ...

تو اون ۱۳ ساعت خسته میشی چیکار میکنی؟ 🥲 و اینکه پارت پارت میخونی یا پیوسته

تو اون ۱۳ ساعت خسته میشی چیکار میکنی؟ 🥲 و اینکه پارت پارت میخونی یا پیوسته

مثلا من از ۵ صبح شروع میکنم تا دوازده شب دیگه میخوابم پارت اول که انرژی بیشتری دارم بعضی وقتا بیشتر دوساعت ولی دبگه کمتر دو ساعت نمیشه بعد نیم ساعت استراحت میکنم صبحانه اینا میخورم بعد دیگه پارتای یک ساعت و نیم به ربع ساعت میخونم و ظهرا هم دو ساعت استراحت میکنم و استراحتم روزای بعد آزمون یه دو سه ساعت استراحت میکنم بعد شروع میکنم

دوستان اگه موافق باشین یه جه یه گروه داشته باشیم پنجشنبه ها یاجمعه ها یه تایم خاصیو مشخص کنیم .سوال وتست به هم بدیم .یه تایم کوچیک که بیشتر جنبه مروری داشته باشه