2777
2789

دخترم هشت ماهشه یعنی تو ماه نهمه غذا و شیر میخوره ولی غذارو به زور یا با بازی کردن بهش میدم شیر هم اصلش ۱۲۰ میلی میخوره یا کمتر وزنش فک کنم هشت بشه چون ماه پیش هفت کیلو‌بود حالا غصم گرفته راستی تازگیا دوتا دندونم در اورده قسمت پایین به نظرتون لاغره یا نه البته وزن تولدش تو ۳۷ هفته و سه روز ۲۶۵۰ بود 

تنبل نیستم اما در مصرف انرژیم صرفه جویی میکنم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش ۸ نگرانی دختر من ماه پیش ۶۲۰۰ بود خودشم نزدیک ۱۰ ماهشه

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

وزن خوبه 

ولی شیر بیشتر بده در طول روز 

شیر زیر یه سال مهم هست

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

دخترمن دندون درنیاوره هنوز🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نگرانی نداره

بالاخره که در میارن

دختر من یازده ماهگی ۵ تا دندون با هم در آورد

ولی قبلش خیلی اذیت میشد

از ۴ ماهگی دندوناش تو ورم بود

وزنش خوبه چیزایی بده که دوست دارهمثلا پسرمن کلا بد غذا بود فرنی سرلاک نمیخورد ولی سوپ دوست داشت

ماه پیش خیلی غذا میخورد تپل هم بود ولی دندون که در اورد یهو اب شد لاغر شد قدش بلند تر شد غذا هم باید حتمن چیزی مثل نارنگی و سیب بدم دستش تا غذا بخوره 

ماه پیش خیلی غذا میخورد تپل هم بود ولی دندون که در اورد یهو اب شد لاغر شد قدش بلند تر شد غذا هم باید ...

حواست باشه اصلا اصلا اصلا به زور بهش غذا ندی

اگه به زور بدی و زیاد اصرار کنی ،کلا از غذا میفته

وزنش خوبه چیزایی بده که دوست دارهمثلا پسرمن کلا بد غذا بود فرنی سرلاک نمیخورد ولی سوپ دوست داشت

وزنش و از چه طریقی گفتی خوبه اخه این ماه نرفتم وزن کنم همینطور تقریبی این ماه و گفتم

سرلاک تا الان ندادم بدم به نظرتون؟؟ 

فرنی هم توش خرما و موز میریزم میخوره