2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه ی هشت ماهه دارید که غذاخورن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 29 پست
ماه پیش خیلی غذا میخورد تپل هم بود ولی دندون که در اورد یهو اب شد لاغر شد قدش بلند تر شد غذا هم باید ...

شاید دندونش درد میکنه 

ترکیب موز بستنی چهار مغز جوانه گندم بده 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وزنش و از چه طریقی گفتی خوبه اخه این ماه نرفتم وزن کنم همینطور تقریبی این ماه و گفتم

بچه های منم نه ماهگی ۸کیلو بودن دکتر گفت خوبه 

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیگیری نشدی چرا کم وزنه غذا و شیر چقدر میخوره چند سیسی

اره بردیمش دکتر ازش آزمایش هم گرفتن گفتن هیچیش نیست 

غذا رو که به زور میدم بهش شیر خشک هم نمیخوره فقط شیر خودم رو میخوره اونم روزی چهار پنج بار ولی کم اونقدر که شیر خوردنش دو دقیقه طول نمیکشه🥴

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

به زور غذا نده

میگم شاید اینجوری وزن بگیره خیلی بد غذا هست هیچی نمیخوره 

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

میگم شاید اینجوری وزن بگیره خیلی بد غذا هست هیچی نمیخوره

اینجوری انزجار غذایی پیدا می کنه

کلا از غذا بدش میاد

من با بچه اولم همین کار رو کردم

تا چندین سال بد غذا بود

دست از سرش'که برداشتم،کم کم خوب شد

فقط هله هوله نده،خودش کم کم به غذا میاد

ممکنه تا دو سالگی شیر رو ترجیح بده ولی کم کم خوب میشه

فقط در صورتی که هله هوله خوار نشه

اینجوری انزجار غذایی پیدا می کنهکلا از غذا بدش میادمن با بچه اولم همین کار رو کردمتا چندین سال بد غذ ...

متأسفانه تنها چیزی که خودش میاد بخوره پفک و کیک هست