یه ظرف شیشه ای داره و اسمش Hel_kim هست احساس کردم محصول خوبیه
تو نت هست بزنی قیمت میاره اصلا یادم نیست متاسفانه
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )
اون ترکیه ای ها الکی تبلیغاتشونو کردن قاچاقی هم میان من خودم یه زمانی از اون تو عطاریمون میفروختم قا ...
من از عطاری که دوست همسرم هست خریدیم خوردم احساس کردم محصول اصلی هست تاحالا تبلیغشو ندیده بودم والا البته ما واسه انرژی خریدیم که بعدا من تو همین نی نی سایت فهمیدم برای اسپرم هم خوبه
دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتابهای قانون ، ذهنش با ترکیب رنگها در عکاسی و مزهها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )