2777
2789
مشکل همسر شما چیه ؟ مال من هم شکل اسپرم هم سرعتش مشکل داره ، یه شیره خریدیم از عطاری مال ترکیه هست ش ...

اون ترکیه ای ها الکی تبلیغاتشونو کردن قاچاقی هم میان من خودم یه زمانی از اون تو عطاریمون میفروختم قاچاقی میومد ولی اینجا بهتون میگم تاثیری نداره اونا 

ارده بهترین اسپرم ساز

=

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعداد و سرعت و شکل همه چی مشکل داره چقدر خریدین؟؟

یه ظرف شیشه ای داره و اسمش  Hel_kim هست احساس کردم محصول خوبیه 

تو نت هست بزنی قیمت میاره اصلا یادم نیست متاسفانه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

اون ترکیه ای ها الکی تبلیغاتشونو کردن قاچاقی هم میان من خودم یه زمانی از اون تو عطاریمون میفروختم قا ...

من از عطاری که دوست همسرم هست خریدیم خوردم احساس کردم محصول اصلی هست تاحالا تبلیغشو ندیده بودم والا البته ما واسه انرژی خریدیم که بعدا من تو همین نی نی سایت فهمیدم برای اسپرم هم خوبه 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

من از عطاری که دوست همسرم هست خریدیم خوردم احساس کردم محصول اصلی هست تاحالا تبلیغشو ندیده بودم والا ...

من منظورم همون اصلیش بود بله درسته برای افزایش انرژی هم خوبه ولی تاثیرش اونی نیست که تبلیغات میکنن ! شما چهارتا خرما بخوری انرژیش بیشتر از اونه

=