2777
2789

میخوام بخرم و همسرم استفاده کنه اما همینجا شنیدم خیلی خیلی تاثیر داره ، گرده نخل هم تاثیر داره 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا همش تبلیغاته شما بری اونو بخری من از قدیم شنیدم بهترین اسپرم زیاد کن همون ارده ی خودمون هست یه ارده ی اردکان پیدا کن بده بخوره پر از اسپرم میشه

خرنوب تازه مشکلات دیگه هم میاره

=

اره منم شنیدم نمیدونم برای همسرم تاثیر میزاره یا نه🥺

مشکل همسر شما چیه ؟ مال من هم شکل اسپرم هم سرعتش مشکل داره ، یه شیره خریدیم از عطاری مال ترکیه هست شیره خرنوب هست اصلا همکاری نمیکنه شوهرم 

دانشگاه حقوق خوندم اما دختری هستم که بیشتر از کتاب‌های قانون ، ذهنش با ترکیب رنگ‌ها در عکاسی و مزه‌ها در آشپزخانه سروکار داره ، زندگی برای من پیدا کردن تعادل میان قانون و عشق است / درخواست دوستی ندید ❤️ هر سوالی راجع به آشپزی ، حقوق ، عکاسی ، روانشناسی و کتابخوانی داشتید خوشحال میشم پاسخ بدم 🥰 ( دوستان وکیل نیستم و وکالت شرکت نکردم فوق لیسانس حقوق دارم سو تفاهم نشه ممنون )

شماهم شوهرت سرده و مشکل داره

سرد نیست ، مشکل مورفولوژی اسپرم داره 

از کجا میتونم تهیه کنم؟؟ ترخدا تاثیر داره؟؟؟ خیلی ناراحتم

از تمامی لبنیات فروشیها و حتی سوپرمارکت ها میتونید ارده بخره یه چیز عادی هست بابا همه جا پره گرون هم نیست ارده خیلی خوبه برای این مورد . هر روز عصرونه ارده رو با شیره ی انگور دوشاب بده بخوره بعد یه هفته پر میشه ... من دیدم که ازش نتیجه گرفتن بچه دار شدن ... خرنوب ولی نخر مطمئن باش خرنوب بی تاثیره

=