2777
2789
قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

ممنون بابت معرفی قالیشویی ابرنگ .

منم فرشامو دادم بعد از ۳روز خیلی تمیز با بسته بندی شیک تحویلم دادن.واقعا کیفیت کارشون عالیه.دفه قبل دادم یه قالیشویی اسمشو فراموش کردم ولی فرشامو خوب نشسته بود و چروک کرده بود ولی این دفه که دادم ابرنگ خیلی راضیم .فرشامو خیلی تمیز و اتو کشیده تحویلم دادن.

با سلام و خسته نباشید به دست اندرکاران نی نی سایت.

ازاین که چنین امکانی رو برای معرفی بهترین قالیشویی مناطق مختلف تهران را ایجاد کردید تا دیگر افراد که قصد دارند قالیشویی خوب رو انتخاب کنند از این طریق به هدف خود برسند.

بسیار سپاس گذارم و خوشحالم که دیدگاه و نظرمو به اشتراک میذارم.

من به دنبال یه قالیشویی عالی سمت لواسون بودم که با پرسش از یک اقوام نزدیک به این نتیجه رسیدم قالیشویی ونک از نظر کار بسیار عالیه و البته بهترین قالیشویی تهران از نظرمردم توی سایت نی نی سایت قبلا تعریفشو شنیده بودم.

منم فرشهای دستبافت و ماشینی ابریشمی مو دادم .از نظر کیفیت خیلی (ترو تمیز بدون هیچ اسیب دیدگی ) تحویل گرفتم و خیلی راضی هم هستم.

اینم شماره تماس قالیشویی ونک .

۷۷۹۰۲۵۴۵

۲۲۹۰۲۵۴۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قالیشویی زعفرانیه از همه لحاظ عالیه .  کارشون حرفه ایه 🤩 چند تا هم شعبه داره . واسه مشتری هاشون وقت میزارن و کیفیت شستشوی بالایی دارن . فرشای من بعداز شستن براقیت خاصی پیدا کرده اینم شماره هاشه ۸۸۳۷۰۸۶۳ _۷۷۹۰۱۷۸۶_۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره

منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم همان طورکه تعریف کرده بودیدواقعاکیفیت کارشون خیلی عالیه فرشام برق میزنه منم راضیم وازهمه مهمتربسیارمنصف وخوش برخورد هستنددلم نیومدمعرفیشون نکنم اینم شمارشون22977030

قالیشویی ساوین عالیه 

هفته پیش با توجه به نظرات کاربران عزیزی که قالیشویی ساوین پیشنهاد داده بودند منم تصمیم گرفتم قالی های دستبافت گرون قیمتی روبه بدم بهشون جهت شستشو خیلی راضی بودم ازش بنظرم بهترین قالیشویی هست که تابحال تجربه کردیم قیمتاش هم نسبت به جای دیگه خیلی مناسبتره شمارش توسایتش هست ولی بازم من دوتا ازشمارهاشو براتون میزارم ۷۷۱۱۰۰۷۹    ۲۲۰۵۸۰۱۲ 

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

فرشهای ماشینی ترک .و دستباف دادم خیییلی عااالیه کارشون.خیلی راضیم از خدمات قالیشویی آبرنگ.

تلفنش .۸۸۸۶۶۱۴۹       ۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵  به نظر من قالیشویی آبرنگ یک برند بی نظیره👌

من خیلی تحقیق کردم که کدوم قالیشویی تو کار شستشوی فرش دستباف و ابریشم تخصص کامل رو داره و در آخر با قالیشویی زعفرانیه تماس گرفتم و فرشام که تبریز اعلا بود رو دادم واسه شستشو و تعویض ریشه و خلاصه دیشب آوردنشون.  از نظر کیفیت حرف نداره 👍 علی الخصوص ریشه های فرش دستباف مو خیلی قشنگ در آوردن .

ازین موضوع خیلی خوشحالم و خواستم به دوستان معرفی کنم 

شماره هاشون  88370863 و ۷۷۹۰۱۷۸۶ و ۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی ونک خیلی عاااالیه👌👌 من چند روز پیش به توصیه یه فرش فروش که قالیشویی ونک رو بهم معرفی کرد ...

سلام فرشهای خودمو همش گل  ابریشم بود تعمیرات هم نیاز داشت دادیم قالیشویی ونک خیلی خیلی کارشون تمیزه  راضی بودم .لینک سایتشو دارم میذارم. 

https://vanakcarpet.com/

و فرشهای دخترم دستبافت کرک و پشم بود دادیم قالیشویی زعفرانیه اونم خداییش کارش خوب بود راضی هستیم.شمارشو من ندارم ولی حتما ۱۱۸ داره.

ممنون از سایت خوبه نی نی سایت. 

شرکتی که کارش خوبه باید معرفی کرد. 

قالیشویی فرمانیه عالیه خیلی ممنونم امروز فرشهای من رسید به بهترین نحو شستشو شده بود .با اینکه شاغل بودم هم همکاری لازم برای سرویس دهی با من را داشتند .کیفیت شستشو هم واقعا عالی بود با خیال راحت میتونید بهشون اعتماد کنید امیدوارم بقیه کاربران هم راضیت داشته باشن ۲۲۴۶۲۴۰۰

سلام، اول از همه تشکر می‌کنم  بابت معرفی قالیشویی الهیه چند وقت پیش یه مهمونی داشتیم و یکی از بچه‌ها روی فرش نوشیدنی ریخت. چون فرش‌هام دستباف و حساس هستن، سریع با قالیشویی الهیه تماس گرفتم. همون روز اومدن و فرش رو بردن. کارشناسشون بهم گفت که باید لکه‌گیری و شستشوی تخصصی انجام بشه. وقتی فرش رو تحویل گرفتم، انگار اصلاً اتفاقی نیفتاده بود، کاملاً تمیز و بدون هیچ ردی از لکه. خیلی خوشحالم که این قالیشویی رو انتخاب کردم. ممنون از مدیریت و پرسنل حرفه‌ای قالیشویی  الهیه اين شمارش درضمن همجای تهران سرویس وشعبه دارن .

۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰          ۰۲۱۷۷۳۶۳۷۶۲