2777
2789
عنوان

دختراا همه بیاین صادقانه بگید مجردا که می‌خوان ازدواج کنن حتی متأهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1495 بازدید | 155 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاهلم ۱۵۰مهریه داشتم اما چون این خصوصیاتو داره همرو بخشیدم البته از اولم خودم نظرم رو ۱۴تا بود و ...

چقدر قشنگ مطمئنا باعث دلگرمی میشه توی زندگی.خوشبخت باشید همیشه👏🏼

یاست باشه قانون مال روز ناخوشینه روز خوشیآدم حسابی که قانون نمیخوادباید حق با تو باشه که اگه طرفت نا ...

اره ولی میگم اگه طرف بگه حق تحصیل و طلاق و اینا رو یا میدم یا مهریه کدوم بهتره 

البته فکرکنم بعدش باید بری  تک تک اشونو ثبت کنی

چون کفتارند و منتطر مفت خوری!بعد به زنها میگن زندگی مگه معامله است؟!!!اگر معامله نیست چرا تا دختر می ...

ببین واقعاً شرایط بدیه

مرد هم نداره که این قدر مهریه بده

همین ۱۴ تا هم بالا یک میلیارد میشه 

اما یک کاربر هم خوب نوشته 

مهریه هم پشتوانه زنه 

مخصوصا که شاغل نباشه و زندگی به جدایی برسه و حمایت خانواده نداشته باشه بعد بره کارتن خواب بشه 

اینا هم که اینو میگن چون ندارن

بر فرض تمام اینا رو داشت ولی من بازم ۱۱۴ تا سکه می گیرم

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝