2777
2789
عنوان

الان که نی نی سایتی ایا حالت خوبه یااز ناراحتی اومدیو داری میچرخی

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 227 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ بیا بغلمکاش پیشت بودم الان🥲الان حالتو چی خوب میتونه یکم کنه مثلا یه دوشی چیزی که یکم حواست دورب ...

🥲قربونت عزیزم

کوچک ترین چیزی اشکمو درمیاره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

🥲قربونت عزیزمکوچک ترین چیزی اشکمو درمیاره

میفهمم حالتو....

مهربونم میدونم این سخته نمیدونم چقدر گذشته ازش که هنوز فراموش کردن اصلا میتونه از پست بربیاد یانه ولی ایشالا حالت رفته رفته بهتر بشه 

از خدا میخام اونی که لایقت باشه نصیبت بشه ایشالا

عزیزم میدونی چیه آدم هرروز که بیدار میشه فکر ناهار چندساعت بعدشه یا فکر آخر هفته یا یه روزی که معلوم ...

خیلی وقته با خدا حرف نزدم یعنی میزنما هرروز حتی الان داشتم میگفتم من الان بمیرم راضیم مهم نیست زندگی ت ی خونه رو با همسرم که دوسش دارم تجربه نکردم مهم نیست دانشگاه ساری قبول نشدم هنوز 😅ولی خودمونیم بعضی از نزدیک ترین شخصای زندگیت جوری قلبتو میشکنن که تعجب میکنم! ولی میخام نماز خوندمو شروع کنم محض اینک پاک شدم وضو میگیرم پنج وقت نمازمو بخونم اینجوری دلم آرومتر از همیشس

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️

میفهمم حالتو....مهربونم میدونم این سخته نمیدونم چقدر گذشته ازش که هنوز فراموش کردن اصلا میتونه از پس ...

مرسی عزیزم بابت مهربونیت❤️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

عزیزمم الهیینرفتین پیش دکترتون نگرانم کردین که 🥺🥺

چرا رفتم بیمارستان چون دکترم امروز نیست 

گفت نمیتونیم برات کاری کنیم برو استراحت کن ۲۸ آبان ترابری سونوگرافی

خداکنه ۲۸ آبان بچم وقلبشم تشکیل بشن

چرا رفتم بیمارستان چون دکترم امروز نیست گفت نمیتونیم برات کاری کنیم برو استراحت کن ۲۸ آبان ترابری سو ...

وای عزیزم ایشالا که تشکیل میشه نگران نباشین

ایشالا صحیحو سالم بچتون بغل بگیرین ایشالا

اومدم از فاجعه ای که هوش مصنوعی باعث شد اتفاق ب بیوفته تعریف کنم😂

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊