2777
2789
عنوان

بیاین از اثاث کشی و ماجراهاش بگین چند روز قبل شروع کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 42 پست
موفق باشید🥰🥺مراقب باشید یوقت خدای ناکرده سرمانخورید مخصوصا شب اول که خونه جدید هستید. به شوهرت بسپ ...

از این بخاری برقی ها داریم احتمالا بذاریم

چشم عزیزم ممنونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم خیلی وسیله دارم لباااسام بهش فکر میکنم چجوری با این حال باید اثاث کشی کنم فشارم میفته😂🤕

واااااااای ما تمام خاله ها و عمو ها و عمه ها و دایی هامون اومده بودن همراه با بچه هاشون سه شبانه روز وقت برو ت کامل جمع و جور کنیم روز آخر هم یخچال و کمد ها و تلویزیون.........و لباس ها رو جمع کردیم و ماشین گرفتیم😐

یادمه ۱ ماه تموم غذا بیرونی خوردم تا فقط مامانم ۱ چهارم وسایل رو جمع کنه🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

وای یا خدا😂😂😂کارخونه رو جمع میکردین مگه😂

آره به خدا من مونده بودم که خونه ۲۵۰ متری چطوری این همه وقت گرفت 😑😑😑😑 کمرم دو تیکه مساوری شد به خدا🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

آره به خدا من مونده بودم که خونه ۲۵۰ متری چطوری این همه وقت گرفت 😑😑😑😑 کمرم دو تیکه مساوری شد به ...

ایشالا دیگه اثاث کشی نکنین😂 به خاندانتون صدمه میرسه😂

یه سری پیراهن مجلسی و لباس عروس دارم اینارو بذارم تو چمدون؟ یا کارتن؟

تو کارتون بزار من خودم موقعی که عروسی کردم از شهر دور اومدم چمدونم جا نداشت خیلی چیزا رو تو کارتن گذاشتم

ایشالا دیگه اثاث کشی نکنین😂 به خاندانتون صدمه میرسه😂

واقعا

یادمه دختر خالم گفت باران تو رو به خدا هیچوقت دیگه اثاث کشی نکنین که تمام خانواده روی هم اثاث کشی می کردیم این همه وقت نمی گرفت🤣

تو کارتون بزار من خودم موقعی که عروسی کردم از شهر دور اومدم چمدونم جا نداشت خیلی چیزا رو تو کارتن گذ ...

از اون ضربه گیر حبابیا متری هست بگیر برا دور یخچال و وسیله ها که ضربه نخورن

واقعایادمه دختر خالم گفت باران تو رو به خدا هیچوقت دیگه اثاث کشی نکنین که تمام خانواده روی هم اثاث ک ...

عزیزم برای همسرم پیاماتو خوندم کلی خندیدیم😂

سلامت باشین همگی

عزیزم برای همسرم پیاماتو خوندم کلی خندیدیم😂سلامت باشین همگی

ممنون❤

خلاصه سعی کن مثل ما تمام خانواده رو زجر ندی سریع جمع کن برو😂فشار هم نیار به خودت

یخچال توی کارتنش میزاری؟؟

راستش تو اسباب‌کشی‌هام یخچال نداشتم. اگر کارتن خودش باشه که کمک خوبیه. اگر نباشه با چند لایه پلاستیک حباب‌دار و فوم ضخیم کار در میاد. معمولا از پتو استفاده می‌شه که شخصا پتوهام برام خیلی با ارزشه. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.