2777
2789
عنوان

بیاین از اثاث کشی و ماجراهاش بگین چند روز قبل شروع کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 42 پست

اگر خونه جدید نسبتا نزدیک باشه و زودتر از زمان اسباب‌کشی بتونی وسایل ببری، کارت راحت‌تره.

می‌تونی لباس‌ها رو تو چمدون بذاری و وسایل تو کابینت رو با چند تا سبد یا جعبه، تو ماشین خودتون زودتر ببری بچینی. 

وسایل بزرگ بمونه برای روز اسباب‌کشی، که بهتره با پلاستیک حباب‌دار یا فوم بپوشونیشون. لوازم فریزر یا یخچال رو برای یکی دو روز به یکی بسپر تا یخچالت جابه‌جا بشه و یک روز هم احتمالا نباید به برق وصل بشه. 

اگر جعبه وسایلت رو داری، هر چیزی رو تو جعبه خودش بذار.

اسباب‌کشی‌های من همیشه بین قاره‌ای بوده و معمولا از یک ماه قبل همه چیز باید تو کارتن بره. از پلاستیک حباب‌دار و فوم به‌خصوص برای شکستنی‌ها خیلی استفاده می‌کنم. بین وسایل رو هم با لباس‌هایی که تو بسته‌بندی پلاستیکیه پر می‌کنم. وسایل حجیم کارتن بزرگ می‌خواد که خیلی سنگین نمی‌کنم. کوچک‌ترین جعبه‌ها رو به کتاب اختصاص بده چون از همه سنگین‌تره. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خونه جدید نسبتا نزدیک باشه و زودتر از زمان اسباب‌کشی بتونی وسایل ببری، کارت راحت‌تره. می‌تونی لب ...

عزیزم واقعا ممنونم ازتون توصیه های خوبی کردین❤️

خونه نردیکه و قراره بعد اینکه خونه رنگ شد ببرم یه سری لباسامو به علاوه چینی ها

من کتاب خیلی زیاد دارم و قصد داشتم با ماشین خودم ببرم 

نگران وسایل یخچال هم بودم که شما راه حل خوبی گفتین 

مرسی عزیزدلم❤️

وسایل اتاقا رو جمع کنید، فرشا رو جمع کنید، وسایل کم استفاده اشپزخونه رو جمع کنید، کارتن بگیرید و کلی روزنامه

حتما خونه جدید که میرید یا خودتون یا نیروی خدماتی بگیرید که قبل از اثاث کشی، تمیز کنه

روی کارتنا رو بنویس هر کدوم چیه

اگر خیلی سختته، مرحله ای اثاث کشی کنید، وسایل کم استفاده رو اول منتقل کنید، روز اخر وسایل پر استفاده. اینجوری چیدنش هم راحتتره

هفته منتهی به اثاث کشی، سعی کنید هندل کنید که فریزر و یخچال تا حد امکان خالی بشن. جوریکه صبحانه روز اثاث کشی یه بطری شیر باشه که شوهرت میخره و لقمه که خودت اماده کردی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من و مامانم از ۱ سال قبل شروع کردیم

شکستنی ها رو سلفون بپیچ و بین شون دستمال بذار و حتما با ماشین خودت ببر که حواست بهشون باشه

ما مجبور شدیم شکستنی ها و ظروف رو با ۸ تا ماشین ببریم ماشین های خاله و دایی و عمه و عمو و خود مون

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

وسایل اتاقا رو جمع کنید، فرشا رو جمع کنید، وسایل کم استفاده اشپزخونه رو جمع کنید، کارتن بگیرید و کلی ...

ممنونم ازتون عزیزم❤️

ولی من و دخترم هر پنج دقیقه یه بار گشنمون میشه احتمالا دو روز اخر باید خونه مادرشوهرم زندگی کنیم چون یخچال خالیه😂

ممنونم ازتون عزیزم❤️ولی من و دخترم هر پنج دقیقه یه بار گشنمون میشه احتمالا دو روز اخر باید خونه مادر ...

میوه و اینها اماده بذار مثل مسافرت، یه سبد خوراکی و ظرفهای پر استفاده اماده کن دقیقا مثل مسافرت، برای دخترتون هم ساک وسیله اماده کنید.

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

فداتشم تو قصر زندگی میکردین😂 یکساااال

اره روزی ۵ ۶ تا رو درست می کردیم و سلفون پیچ و کاغذ و دستمال😑

مامانم بیش از ۲۸ تا ست داره😂 تازه اگه ظرف ها رو در نظر نگیری🤕🤕🤕🤕

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

چشم عزیزم ممنونم ازتون❤️

موفق باشید🥰🥺

مراقب باشید یوقت خدای ناکرده سرمانخورید مخصوصا شب اول که خونه جدید هستید. به شوهرت بسپار اولین کار گاز و یخچال رو وصل کنه و بخاری/شوفاژ رو راه بندازه. وسایل چیدنی راحته ولی روز اول سخته

اره روزی ۵ ۶ تا رو درست می کردیم و سلفون پیچ و کاغذ و دستمال😑مامانم بیش از ۲۸ تا ست داره😂 تازه اگه ...

وای منم خیلی وسیله دارم لباااسام بهش فکر میکنم چجوری با این حال باید اثاث کشی کنم فشارم میفته😂🤕