2777
2789
عنوان

بیاید ترفند های خونگی که بلدیم و رو کنیم 🤩🎀🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 21596 بازدید | 619 پست

اولین تاپیکی که تاصفحه آخرخوندم😃🤌

چقدچیزای جالب یادگرفتممم حالاکم کم امتحانشون میکنم اعتبارسنجی میکنم😂🫶

مرسیییی❤️🌱

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

اولین تاپیکی که تاصفحه آخرخوندم😃🤌چقدچیزای جالب یادگرفتممم حالاکم کم امتحانشون میکنم اعتبارسنجی میک ...

خوشحالم که راضی بودید🤩🌸

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی لیف زدید هنوز بدنتونو آب نکشیدید سنگ پای ملایم یکم بکشید بعد از حموم هم با پماد هیدرودرم یا ویک ...

چطور باعث سفید شدن مو میشه؟

یعنی من اگه رو آرنج بزنم موهای سرم سفید میشه؟یا موهای آرنج ؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
برای خوشبویی موها و بدن چی پیشنهادی دارین؟ جوری ک همسر کیف کنه؟🤌

گفتم 

ولی همشو نخوندی عزیزم 

بعد حموم به موهات بادی اسپلش بزن تا حموم بعدی رو موهات میمونه 

بدن هم بادی اسپلش 

و دوش روزانه فقط بدن موها نه نابود میشه 

مام 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

گفتم ولی همشو نخوندی عزیزم بعد حموم به موهات بادی اسپلش بزن تا حموم بعدی رو موهات میمونه بدن هم بادی ...

چه مارکی ؟ 

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن🌱۶.۱۹ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🌱

گفتم ولی همشو نخوندی عزیزم بعد حموم به موهات بادی اسپلش بزن تا حموم بعدی رو موهات میمونه بدن هم بادی ...

خوندم بجز بادی منظورم بود

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن🌱۶.۱۹ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🌱

🤩😂😂😂😂😂😂😂

جدی من همه زندگیم فریزری هست بشدت خودم و بچه هام بلغمی چیکار کنیم بهتر بشویم واقعا نمی توانم دائم خر ...

منم بیشتر مواد رو فریز میکنم و مشکلی هم نداشتم تا حالا و از اینکه همه مواد و خورشتام نیمه آماده حاضره راضیم و خیالم اینطوری راحتتره

فقط منظور از بلغمی رو متوجه نشدم یعنی مریض میشیم؟

یکی بگه لک چربی روی کابینت رو که مونده چجوری پاک کنم،سه ماه اول بارداری فقط یه گوشه افتاده بودم هرازگاهی آشپزی میکردم حال تمیزکاری نداشتم بد لک افتاده پاک نمیشه اصن 😥

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

میشه اسم صابون خوشبو با بوی ملایم هم بگی

داو خیلی خوش بوعه