2777
2789
عنوان

بیاید ترفند های خونگی که بلدیم و رو کنیم 🤩🎀🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 17181 بازدید | 607 پست
یکی بگه لک چربی روی کابینت رو که مونده چجوری پاک کنم،سه ماه اول بارداری فقط یه گوشه افتاده بودم هراز ...

با سرکه ممکنه تمیز بشه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

وای نه این کار اصلا خوب نیست گوشت رو یه بار از فریزر درمیاری دوباره میپری میزاری فریزر ☹️خواهشا آنقد ...

خیس کردن حبوبات و فریز کردنش چی ؟ 

اونم خوب نیست ؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مورد که تازگیا متوجه شدم 

کره مرغ رو خیلی خوش‌طعم و عطر میکنه 

مخصوصا اگه کره طعمش شبیه کره شکللی باشه 

من فعلا محلی نخریدم طعم خوب پیدا نکردم هنوز

از کره شکللی استفاده میکنم اندازه یه قاشق مرباخوری

اسپری رافونه مخصوص رسب سینک و شیرالات

من همش با وسواس شوینده های شیمیایی رو استفاده می‌کنم 

میگم برای ریه ضرر داره 

با این حال مدام میخرم 

نمیدونم چیکار کنم

واسه گرانیت مشکی هم جوابع؟رنگش و نمیبره ؟

نگاه به مشخصات روش بنداز 

من که برای در پی وی سی هم استفاده کردم چیزیش نشد

شما هم یه گوشه خیلی کم بزن ببین خوبه یا نه

قبلا با سرکه سفید رسوب تمیز میکردم اما به خوبی این نمیشه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

من همش با وسواس شوینده های شیمیایی رو استفاده می‌کنم میگم برای ریه ضرر داره با این حال مدام میخرم نم ...

وایتکس و جرم گیر کمار بزن

من خیلی کم وایتکس مصرف میکنم 

به جاش دامستوس میخرم که بوش کمتر 

سینک همیشه با پودر ماشین تمیز میکنه رسوب که بگیره رافونه میزنم

سرویس ها هم همینطور

همیشه موقع مصرف شوینده ماسک بزن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

ته دیگ قابلمه اگ در نمیشه قابلمه رو زیر آب داغ بگیرید ته دیگه ب آرومی از ظرف جدا میشه 🥰

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

وایتکس و جرم گیر کمار بزنمن خیلی کم وایتکس مصرف میکنم به جاش دامستوس میخرم که بوش کمتر سینک همیشه با ...

چه امضای قشنگ و پرمفهومی دارید

ایینه حموم برای اینکه بخار نگیره شامپو رو با اب قاطی کنین بزنین دیگه به هیچ وجه بخار نمیگیره

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم