2777
2789
عنوان

بیاید ترفند های خونگی که بلدیم و رو کنیم 🤩🎀🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 23218 بازدید | 630 پست
ابرسان مرطوب کننده سیمپل عالیه

قیمتش چنده ؟برامنم پوستم خشکه خوبه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نه پس چرا مال ماها اینطور نیستن همش برمیگرده به تمیزی رعایت بهداشت

همسر منم الحمدالله این بو رو نمیده

ولی تا دلت بخواد از کنار بعضی آقایون رد شدم بوی خاصی میدادن

یه عمو داشتم با ما زندگی می‌کرد اصلا از کنار اتاقش نمیشد رد شد

بعد از اصلاح صورت بلافاصله حجم زیادی از کرم نرم کننده هیچ فرقی نداره برای دست باشه یا صورت بزنین روی ...

من از پماد بتامتازون استفاده میکنم، لایه نازک هم کافیه، دیگه جوش نمیزنم

خیس کردن حبوبات و فریز کردنش چی ؟ اونم خوب نیست ؟

عزیزم اگه سعی بشه از فریزر کمتر استفاده بشه خیلی خوبه نمیگم کلا استفاده نکنید زندگی امروزی این اجازه رو نمیده ولی من خودم شب قبل خیس میکنم بالاخره آدم میدونه فردا نهار میخواد دیگه بهتره با یکم برنامه ریزی به سلامتی و بدن خودمون ارزش قائل بشیم .

مواد فریزری همه بلغم زا هستند گوشت و سبزیجات رو هم سعی کنید.به مدت خیلی طولانی فریز نکنید

بلغم یعنی سرد و تر  و هرچی بیماری و مریضی هست از بلغم هست.

جدی من همه زندگیم فریزری هست بشدت خودم و بچه هام بلغمی چیکار کنیم بهتر بشویم واقعا نمی توانم دائم خر ...

عزمزم با یکم برنامه ریزی میشه کمتر از فریزر استفاده کرد من خودم شب قبل برنامه نهار فردام رو میزارم اگه حبوبات بخواد همون شب قبلش خیس میکنم اگه گوشت و سبزی و ... بخواد از شب قبل درمیارم میزارم تو یخچال تا کم کم یخش باز بشه تا صبح.

فقط قرمه سبزی و کرفس و گوشت فریز میکنم مابقی همه تازه سبزی سوپ آش کوکو همه رو تازه میگیرم تاحالا حبوبات فریز نکردم دوتا هم بچه دارم یه 10 ماهه یه 7 ساله کلاس اولی. شوهرم صبح تاشب سرکار.

با یک مقدار برنامه میشه بخدا زیاد سخت نیست رو طعم غذاها فوق العاده تاثیر گذار هست. بلغم بیماری میاره خدای ناکرده

عزمزم با یکم برنامه ریزی میشه کمتر از فریزر استفاده کرد من خودم شب قبل برنامه نهار فردام رو میزارم ا ...

بله فرمایش شما متین و درست است 

و من خودم متاسفانه سالهاست سبک زندگیم فریزری شده 

فقط بخاطر عدم خرید روزانه

همه چی فریز میکنم 

یک مدتی رو خودم کار میکنم برخی چیزها را خشک کنم 

البته منم مثل شما شب قبل همه چیز را برای ناهار از فریزر در میارم تا صبح اروم اروم تو یخجال یخش باز شه ولی باز فریزی هست

دکتر قلبم هم میگفت چیز کمتر تو فریزر بگذاد

دوستان شیر سماورم خیلی سفت شده و باز و بسته نمیشه چکارش کنم روان بسه

داخل سماور سرکه بریز زیاد، بذار بجوشه.

بعد بازش کن توی یه لگن بذار تمامش از شیر تخلیه بشه، بعد کجش کن شیر سماورو به حالت باز بذار داخل همون لگن سرکه، هر چند دقیقه باز و بسته کن. رسوب ها جدا میشن.