2777
2789
عنوان

ولی واقعا یکی از بهترین تصمیمات زندگیم اومدن به تهران بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4995 بازدید | 179 پست

استاترعاشق ازادی وراحتی تهران شده چون اینجاراحته 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک سفره ایی هست همه داریم میخوریم شمام بیاید واقعا ارزششو داره

تو رو خدا دیگه بقیه رو دعوت نکن همینجوریشم شلوغی و ترافیک  کو دود و دم هست🙄🙄🙄🙄🤪🤪🤪

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

من وقتی که دانشگاه تهران قبول شدم عاشق این شهرو مردمش شدم

ولی متاسفانه بعد از دانشگاه مجبور شدم برگردم شهرقبلی 

اینجا استخدام شدم سال‌های زیادی گذشت

واگر خدا بخواد دارم یه فکرایی میکنم بتونم

یه جای کوچیک تو تهران بخرم

واقعا  دلم برای زندگی تو این شهر خیلی تنگ شده

فک کنم من تنها کسی هستم ک تهران ندوس دلم خیلی میگیره از تنهایی اونجا ولی شیراز دوووس

نه تنها نیستی منم به واسطه شغل همسرم تهران رو انتخاب کردم در واقع به اجبار  انشااالله بازنشسته بشه برگردم شهر و دیار خودم خدایا خودت پناهمون باش 🤲🤲

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اره بر کسی ک خونه نداره سخته اونجا اگ خونه دارن خیلی خوبه

من با دوستم مغازه داشتیم اونجا درآمدمون عالی بودا ولی خرجمون خیلی بیشتر ماهی 20 اجاره مغازه ماهی 10 اجاره خونه پول پیشم حساب کنید حالا خرج خوراک و بقیه چیزا یعنی جای اینکه ما دو نفر ماهی 35 جدا سود برداریم چون خرج بالا بود میشد نفری 15

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325805

من با دوستم مغازه داشتیم اونجا درآمدمون عالی بودا ولی خرجمون خیلی بیشتر ماهی 20 اجاره مغازه ماهی 10 ...

اگ مغازه خودتون میبود چ عالی میشددد  ی روز ی تایپیک بود یکی میگف شوهرم سبزی میفروشه از این معازه ها بزرگترین گف ماهی ۱۰۰میل در میاره