2777
2789
عنوان

ولی واقعا یکی از بهترین تصمیمات زندگیم اومدن به تهران بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4462 بازدید | 177 پست
اگ مغازه خودتون میبود چ عالی میشددد ی روز ی تایپیک بود یکی میگف شوهرم سبزی میفروشه از این معازه ها ...

اگه مغازه از خودمون بود واقعا عالی میشد پنچ سال پیش ما ماهی 80و 90 درآمد داشتیم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325805

ببین هم من هم بابام خدا بیامرز متولد تهرانیم اصلا نمیفهمم میگن شهر خودتون بمونین یعنی چی؟! وقتی بیشت ...

دقیقا اینکه همیشه ازتهران  بد میگن 

خودشون تهرانو دودستی چسبیدن

فقط حرص میخورن که بقیه نرن

خو اگه تهران بد هس خودت برو یه شهر کوچیک بی امکانات

کیف کن نه آلودگی هوا داره نه ترافیک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوری که شما از تهران تعریف می کنی ملت از نیویورک نمیگن یه بهشت رویایی شرح میدینمیگی الودگی هوا حس نم ...

خب واقعا حس نمیشه

من بیماری تنفسی قلبی ندارم 

حسی ام نمیکنم 

از روی  هشدار وقتی بالای ۱۶۰ باشه شاخص ولی گاها ماسک میزنم 

وگرنه سردرد و اینا نمیشم 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
استارتر جان میخوای عذر خواهی کن از دوستان که نظرت رو گفتییه جوری همه حمله کردن بهت که اشتباه میکنی.. ...

من ک اینجا زندگی میکنم و برنمیگردم 

ولی خب میگم وقتی یک‌چیز خوبی هست خیلیا شرایطشو دارن چرا استفاده نکنن ؟؟ 

اب و برق سراسری بود 

متاسفانه بچها خودشونو گول میزنن 

اگ مغازه خودتون میبود چ عالی میشددد ی روز ی تایپیک بود یکی میگف شوهرم سبزی میفروشه از این معازه ها ...

اره حتی دستفروشی سلزی و میوه هم خیلی درامد داره

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
استاترعاشق ازادی وراحتی تهران شده چون اینجاراحته

از خانواده کی عزیزتره؟

کاش هر کی شهر خودش میموند بافرهنگ خودش زندگی می‌کرد 

توروخدا نیایید تهران،تهران داره میترکه از جمعیت و ترافیک 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خواهشا تهران نیاید،آب نیست هوا نیست حتی جا نیست،ظرفیت تهران پره از نظر اکثرتون تهران خیلی هم بد و اخ و پیفه پس نیاید فقط نمیدونم این ماشینای پلاک استانهای دیگه چی میگن کف تهران،یعنی اگر بیان ساکنین تهرانو تفکیک کنن دو میلیون تهرانی هم باقی نمیمونه خوب اگه بده اینهمه مهاجر چی میگن؟

بلندترین فریاد من سکوت من است...
واقعا هرجور شده بیا تهران دانشگاهاست تهران بهترینه محیط کار هر قانونی میاد اول توی تهران اعمال میشه ...

سلام

ی چیز بگم بهت ....تهران الان با تخلیه اب های زیر زمینی و خطر جدی فرو نشست زمین مواجهه ..... اکثرا ساختمونا چسبیده به هم ...ی خونه فرونشست کنه دور برشم می کشه پایین ...

فکر کردین برا چی دولت به بهانه ی های مختلف ناترازی  انرژی و ... مدام مردم رو می فرسته خارج شهر ......عزیزم خدای نکرده یک زلزله ی یک ریشتری بیاد ....نه میلیون نفر ...

دولت از دستشون کاری برنمیاد شایدم سهل انگاری 

...تهران رو الله توکل نگر داشتن 

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱  

سلامی چیز بگم بهت ....تهران الان با تخلیه اب های زیر زمینی و خطر جدی فرو نشست زمین مواجهه ..... اکثر ...

متوجه ام ولی زلزله بم و کرمانشاه چی؟؟ 

سیل شیراز چی؟ 

بلای طبیعی همه جا هستن