2777
2789
عنوان

ولی واقعا یکی از بهترین تصمیمات زندگیم اومدن به تهران بود

| مشاهده متن کامل بحث + 6069 بازدید | 179 پست

خودم با این تصمیم پیشرفت کردم 

گفتم برای کسایی ک توی این فکرا هستن بگم بدونن ک کس دیگه ایی هم با این شرایط اومده و پیشرفت کرده

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تهرانی نیستم ولی برای کارم بعضی وقتا چند روزی میام و برمیگردم.. تهران همین الانشم داره از شلوغی و آلودگی خفه میشه باید از شلوغیش کم بشه .. الودگی هوا روی طول عمر ادما هم تاثیر میذاره.. اونوقت شما دعوت هم میکنی؟

شما مسافرتی رفتی مشهد وگرنه ما ک ساکن مشهد بودیم سال تا سال حرم نمیرفتیم از پزایای تهران حداقل دلت م ...

شمام تازه اومدی ذوقشو داری من از اول تهران بودم نمیدونم چرا انقدر زده ام از تهران . از مسافرت برگشتنی همین اول که ادم پاشو میذاره تهران میخوره به ترافیک 

من همیشه برگشتنی غم عالم میریزه سرم 

البته حرف شمام درسته من همیشه سفر رفتم مشهد ادم تو سفر فقط خوبیارو میبینه

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

ما سمت شمال شرقی بودیم این سمت خیلی شلوغ تره ..سمت پیروزی ..منطقه ۱۴ ...مسیری که مترو نداره رو مجبو ...

اره درک میکنم 

درسته شرق یکم شلوغتره 

غرب خوبیش اینکه بزرگراه زیاد داره بافت جدیدم هست  خیلی شلوغ نیست 

اینجام پیش میاد ترافیک ها  ولی مثلا در حد ۱۰ دقیقه ۵ دقیقه ک توس تهران این حجم ترافیک واقعا طبیعیه 

بستگی به روحیات افراد داره. خواهر من سالهاست تهران کار و زندگی میکنه. ولی الان میگه زندگی تو تهران آ ...

دقیقا همینه.

و من که دیدم به مردم متفاوته اینو تو نگاه مردم میدیدم

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

تهران پر از امکانات و خصوصا کاره چیزی که جاهای دیگه ایران اینجوری نیست من خانواده مادریم شهرکردین اصلا کارنیست اونجا میرن جنوب واسه کار

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد

با الودگی هوا چیکار میکنی مریض نمیشی؟البته تهران که میری سگ جون میشی

الودگی اصلا حس نمیشه 

بعضی روزا ک شاخص الودگی زیاد از حد ممکنه اعلام میکنن بیرون نمیرم یا برم ماسک‌میزنم

ولی در کل بیماری خاصی ام ندارم 

بیشتر تو زمستون وارونگی دما رخ میده الودگی بیشتره ۳ فصل دیگه الودگی نداریم

شما مسافرتی رفتی مشهد وگرنه ما ک ساکن مشهد بودیم سال تا سال حرم نمیرفتیم از پزایای تهران حداقل دلت م ...

این کنسرت مگه چیه مشهدیا بخاطرش مینالن خودت کنسرت رفتی بدونی کنسرت ایران هیچه اصلا حال نمیده

My✨🥺

شمام تازه اومدی ذوقشو داری من از اول تهران بودم نمیدونم چرا انقدر زده ام از تهران . از مسافرت برگشتن ...

من ۴ ساله اینجام همچینم تازه نیست واقعا 

اتفاقا اوایل همش دلم میگرفت ولی الان با هیچجا عوضش نمیکنم 

این تصوره باور کن من شوهرم دو جا کاره هم کار دولتی داره هم کار ازاد ولی دو روز پشت هم ک تو خونس اعص ...

خب پس عادت کرده به سرکار رفتن ..برای ما که تهران بودیم خرج بیشتری داشت مخصوصا اجاره خونه ..توی یه خونه ۵۰ متری بودن ..مگر اینکه خانواده کمک کنن یه خونه بزرگ آدم بگیره راحت زندگی کنه