2777
2789
عنوان

ولی واقعا یکی از بهترین تصمیمات زندگیم اومدن به تهران بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5632 بازدید | 179 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چه کاری رفتی؟ما هم بیکاریمولی شوهرم دله کنده شدن از خانوادشو نداره

رفتم تو شرکت

اینقدر شرکت و ادارات زیادن اینقدر استخدامی زیاده سریع استخدام میشه 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 
اتفاقا من دارم درس میخونم همیشه از اولویت هام مشهد و تهران رو حذف میکنم از شهر بزرگ و شلوغی و ترافیک ...

دیگه هرکس یک جوریه 

من شهر بزرگو ترجیح میدم 

شهر کوچیک طاقتم نمیاد 

فضول نداره ک مرکز استانا دارن هیچکس کاری به کارت نداره چند ساله اینجام به غیر واحد رو به رویی بقیه ...

ی چیزایی تعریف میکنی انگار اومدی کانادا 

والا سی و س ساله تهران زندگی میکنم ندیدم دور و وریام بدون پارتی رفته باشن ی شغل درست و درمون

کاربری دومه 😐😐🤐
کار شوهرم هم دولتیه هم ازاد دو جا کاره شما مسیرا رو بلد نبودی وگرنه اینقدر طول نمیکشه خیلی جاها با م ...

ما سمت شمال شرقی بودیم این سمت خیلی شلوغ تره  ..سمت پیروزی ..منطقه ۱۴ ...مسیری که مترو نداره رو مجبوریم با ماشین بریم ..آخه هایپر رفتن مگه با مترو میشه..چجوری خریدارو ببریم مترو کل ملت نگاه کنن😂. همین خیلی بده چرا آدم باید دوشیفت سرکار باشه پس کی همدیگه رو ببینیم..یکی از علت هایی که رفتم جای دیگه همین بود چون همسرم تا ۸ شب سرکار بود ..

پس چرا من هر سری میام تهران حالم گرفته میشهحس میکنم یه شهر افسرده است و همین باعث شد تصمیم بگیرم هی ...

بستگی به روحیات افراد داره. خواهر من سالهاست تهران کار و زندگی میکنه. ولی الان میگه زندگی تو تهران آدمو مستهلک میکنه. تصمیم گرفته بره یه شهر خوش آب و هوا و خونه ای به سبک قدیم داشته باشه و ازون طرفم دورکاری کنه

چون حرم امام رضا هست مامن آرامش هیچ جای کشور ایران به اندازه مشهد آرامش نداره

شما مسافرتی رفتی مشهد 

وگرنه ما ک ساکن مشهد بودیم سال تا سال حرم نمیرفتیم 

از پزایای تهران حداقل دلت میگیره اراده کنی بلیط کنسرت میگیری میری دلت باز میشه مشهد چی؟؟ 

حتی کافه موسیقی زنده هم ممنوعه 

ی چیزایی تعریف میکنی انگار اومدی کانادا والا سی و س ساله تهران زندگی میکنم ندیدم دور و وریام بدون پا ...

من و شوهرم ک بدون هیچ پارتی ایی کاملا غریب رفتیم سرکار 

خواهرمم همینجور

شما مسافرتی رفتی مشهد وگرنه ما ک ساکن مشهد بودیم سال تا سال حرم نمیرفتیم از پزایای تهران حداقل دلت م ...

ااتفاقا من هروقت میرم حرم امام رضا آرامش عمیقی میگیرم اگر هفته ای حداقل سه بار نرم میمیرم

ی چیزایی تعریف میکنی انگار اومدی کانادا والا سی و س ساله تهران زندگی میکنم ندیدم دور و وریام بدون پا ...

انگار یکی از تو کوهستان پاشده برای بار اول رفته تو شهر

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗