2777
2789

قبلا این قدر دوسم داشت 

قربون صدقه میرفت 

کلی کادو 

کلی سوپرایز 

این قدر وقت میذاشت 

جاهایی که دوست داشتم منو میبرد 

این قدر دستمو بوس میکرد 

وقتایی که ناراحت بودم این قدر قشنگ از دلم در میورد 

ولی این یک ماهی که مامانش پیششه من دیگه انگار مردم

کاربری دست دو نفره دوستان🫂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورم میشه حرفاتو،چی میشه که اینجورمیشن نمی دونم گاهی ادم خودشو متهم می کنه میگه شایذکاری کردم،شایذک ...

من که علتشو میدونم 

مامانش منو از چشمش انداخته

قبلا این قدر دوسم داشت قربون صدقه میرفت کلی کادو کلی سوپرایز این قدر وقت میذاشت جاهایی که دوست داشتم ...

به قول یه روانشناس اینها خودشون رودوست دارن هروقت خودشون تایمشون خالی میشه تنها میشن حوصله شون سرمیره وقت میزارن وقتی تنهانیستن روی واقعی خودشون نشون میدن

واقعیت اینه هر عشقی یه تاریخ انقضا داره

تو جوامع بازتر و پیشرفته تر ببینید چقدر تند تند معشوق عوض میکنن و داشتن چندین پارتنر خیلی عادیه

ولی تو جامعه اینطوری نیست مخصوصا بعد ازدواج ما ها خودمونو موظف میکنیم تا بسازیم 

خلاصه که عشق نتیجه فوران هورمون هاست

راست ترین عشق هم تو دنیا عشق مادر به فرزندش هست

ناراحت نکن خودتو 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

چرا خب انقد خودتو تحقیر و کوچیک میکنی ، اینکه مامانش اومده شاید تایمش کمتر شده ولی تو با رفتارا و حسادتا و حساسیت ها باعث شدی ازت دور و سرد بشه ، مردا واقعا این رفتارا رو درک نمی کنن .شاید کار از جای دیگه خراب باشه ولی بخاطر مامانش نیست

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

عقدین ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

من بمیرم چیه؟

این خز بازیا چیه؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

واقعیت اینه هر عشقی یه تاریخ انقضا دارهتو جوامع بازتر و پیشرفته تر ببینید چقدر تند تند معشوق عوض میک ...

پس گویا تاریخ انقضای دوست داشتن من واسش تموم شده 

ولی خب من تا اخر عمرم دوسش دارم