2777
2789
عنوان

کیاشوهر بددل وکنترلگر افراطی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر داخل عقد اینطوریه، زیر یه سقف بدبخت میشی

مورد داشتیم واقعا خانمه رو زندانی کرده بوده

اینا بیمارن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

رو خواهراش هم همینجوری حساس؟؟؟

شوهر خاله من وقتی نامزد کردن چادر آوردن برا خالم 

بعد ازدواج مانتو با مقنعه می‌پوشید بخاطر بچه کوچیک ک چادر سختش بود.

بعد چند سال دیگه مانتوش کوتاه تر شد شال می‌پوشید آرایش میکرد با بچها تا بازار میرفت

الان عید ک دیدمش بلوز شلوار با کلاه میپوشه 

والا چی بگم  هر کی یه جور بعصی ها سریع عوض میشن  راحت میتونی تغییر شون بدی 

بعصی ها هم خمیر شون سفت حالت پذیر نیستن

بستگی به نامزد ت داره

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بد دل بودن خوب بشو نیست و درست کردنش صبر فولادی میخواد البته اگه فرد واقعا بد دل باشه و بنا به شرایط محتاط یا سخت گیر نباشه

پدر من بد دل و سخت گیر بود مادرم بدون اون حتی تا جلوی در خونه اجازه نداشت بره یا حتی اجازه ی تلفن زدن به مادرپدرش را هم نداشت 

۱۵ سال طول کشید تا رفتار  پدرم کامل درست شد الان حدود ۳۰ ساله که با همن ولی مادرم میگه من فقط ۱۰ ساله که دارم درست زندگی میکنم و فقط ده ساله که بابام شدیدا مهربون شده و قهر و دعوا های هر روزه اش را گذاشته کنار و برای مادرم هر کاری میکنه ولی چه فایده که من و برادرم تنها خاطره ای که از بچگی مون داریم همین داد و دعوا های الکی هر روزه است

همیشه میترسم ازدواج کنم شوهرم بهم گیر بدهاز گیر دادن بدم میادچه تو زمینه پوشش چه هر چیز دیگه اینمیتو ...

واقعااااا سختههههه

من مادرم فوت شده،انقدر که سر زندگی با این ادم و‌گیرهایی که بهم داد عذاب کشیدن فوت مادرم اذیتم نکرد در این حد بهت بگم طاقت فرساست

عزیزم به امید تغییر، با هیچکس زیر یه سقف نرو...میدونم خیلی سخته ولی الان جداشی خیلی بهتره تا ده سال دیگه با دوتا بچه مجبور شی بمونی و بسوزی. اینایی که خیلی افراطی بددلن، درست نمیشن. مطمئن باش

اگه دست بزن هم داره که بنظرم تا الان باید جدا شده بودی نه اینکه تازه تاپیک بزنی و نظر بپرسی. کسی که تو نامزدی بزنه، بعد ازدواج کاری میکنه دور ازجونت روزی هزار بار آرزوی مرگ کنی‌. نترس...جلوش وایسا حتی به قیمت طلاق

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اگر داخل عقد اینطوریه، زیر یه سقف بدبخت میشیمورد داشتیم واقعا خانمه رو زندانی کرده بودهاینا بیمارن

اینم بع من میگه بدون من حق نداری پاتو از در خونه بزاری بیرون!

بریم سر زندگی اگه یواشکی بری بیرون از فردا درو به روت قفل میکنم

شوهرمن با اینکه مسنه ولی بد دله

بددل یعنی چجور؟

من شوهرم خیلی حساس بود ولی اطرافیانش خیلی رااحتن 

واس همین تغییر کرد

مثلا برادرزادهاش یا خواهر زادهاش خیلی امروزی شدن

من چادرمو دوست دارم ولی ب خاطر بچه مجبور شدم وردارم بعضی مواقع دیگ حساس نیس

واینکه ب نظرم رفت وآمد با آشناها خیلی تاثیر گزاره روشون

اینم بع من میگه بدون من حق نداری پاتو از در خونه بزاری بیرون!بریم سر زندگی اگه یواشکی بری بیرون از ف ...

طلاق بگیر بره پی کارش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب