2777
2789
عنوان

کیاشوهر بددل وکنترلگر افراطی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 108 پست
خودمم میگم چون مادر مدارم ازم دفاع کنه هرکاری دلش بخوادمیکنه!!!!منم چون بشدت وابستش بودم همش به حرفش ...

خدا برای همه قشنگ میچینه، به شرطی که نشونه هارو ببینی و دنبال کنی. درسته اشتباه کردی با این آدم نامزد کردی، اما خدا داره قبل از اینکه برید زیر یه سقف و شرایطت سخت تر بشه بهت مبگه این آدم زندگی نیست، همینجا رهاش کن. دیگه حالا با خودته رها کنی و بری دنبال زندگیت یا باهاش بری و همه ی عمر بسوزی

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ممنونم ازت که تاپیکامو خودندی🤍🤍🤍مشاوره نمیاد خودموووو کشتم بخدااا😔😭میگه من مشکلی ندارم تو باید ...

بعدالت عروسی کردی همین گوشی هم ازت میگیره. ببین کی گفتم 

مشکلت ب پدرت بگو کوتاه نیا  خیلی ساده ای ازت معلوم اونم نهایت سواستفاده ازت میکنه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم دقیقا میگه تو لیاقت نداری اینهمه من دوست داشته باشممیگم اخه من دارم میمیمرم از فشار و اعصاب خور ...

عزیزم اینا نمیفهمن شوهر خاله من خودش عروسی خواهر و برادرش میرفت خاله منو نمیبرد میگفت اینقدر عاشقتم نمیخوام جز من کسی نگاهت کنه این استدلال مزخرف ادم های بد دله.یا شعر میسرود برای خالم هر کی نمیدونست میگفت وای چه مردی از یک طرفم کبود و سیاه بود با برادرش حرف میزد شک میکرد .زندگیتو داغون نکن پس اگر میتونی با پدرت یا برادر کسی صحبت کن جدا شو گول این گریه ها و قسم هاشم نخور درست نمیشن اینا فردا اسیر و پاسوز بچه میشی

دوست من شوهرش خیلی آدم عصبی بود و مدام ب پوشش گیر میداد حالا ن که چادر ولی کلا خیلی اذیت شد می‌کرد ب ...

امیدوارم خدا برای منم همین تقدیرو بچینه!!!

من از اینکه دوباره نتونم ازدواج کنم چوت یبار عقد کردم و ...بگن انگار بدرد زندگی نمیخورم میترسم😭😭😭😭😔😔

دقیقا تو شرایط توام شوهرم بهم اجازه نمیده از خونه تنها بیرون برم الانم میگه با خانوادتم نرو سر همین موضوع الان ۵روزه باهام قهر کرده میگه من زنی ک تو خیابونا بچرخه نمیخوام خونه باباش بمونه بهتره

بعدالت عروسی کردی همین گوشی هم ازت میگیره. ببین کی گفتم مشکلت ب پدرت بگو کوتاه نیا خیلی ساده ای ازت ...

خیلی😔زبونم تنده ولی اصلا نمیتونم حقمو بگیرم فقط الکی حاضر حوابم،دعوذ درست میکنم ولی تهش کوتاه میام،بشدت احساسی ام و میترسم ازش😔😭😔تا الانم بخواترداینکه از طلاق میترسیدم تحمل کردم،از اینکه بعد از این دیگه زندگی نمیتونم داشته باشم انقدر ک اعتماد به نفسمو ازک گرفت

من شوهرم بد دل نیست ولی به شدت عصبی ببین یعنی عصبانی بشه دیگه نمیگه زن جلومه یا بچه خورد و خمیرش میکنه تا حالا چند بار همسایه ها رو ترکونده .خیلی مرد خوب و رمانتیکیه .همه فامیل قبولش دارند ولی از این خشونت وحشتناکش خبر ندارند بارها تو عقد خواستم جدا شم چون ترسیدم بهم اسیب بزنه اومد نشست گریه و زاری قسم خونه و ماشین و حق طلاق به اسمم زد که دست میشم ما هم عروسی کردیم چی شد بخاری شکسته،یخچال خورد،لوازم نابود به خاطر بچه ها موندم ولی بعد از ۱۵ سال تقریبا دارم یاد میگیرم چطور در عصبانیت کنترلش کنم اصلا فایده نداره عمرم رفت اعصابم و موهام رفت بچه ها اضطرابی و ترسو

خدا برای همه قشنگ میچینه، به شرطی که نشونه هارو ببینی و دنبال کنی. درسته اشتباه کردی با این آدم نامز ...

دقیقا همینه😔😭ممنونم از خدا خیلی....

ولی باز با خودم میگم چرا تقدیر من تو این سن این شد،اونم بعد از دیدن مرگ مادرم!!!بس نبود یعنی همون غم برام تا اخر عمر😔😭😭😭😭😭؟

امیدوارم خدا برای منم همین تقدیرو بچینه!!!من از اینکه دوباره نتونم ازدواج کنم چوت یبار عقد کردم و .. ...

بابا ول کن دختر چن سالته؟منم شرایط تورو دارم اما ما ک زندانی نیستیم من ۳۲ سالمه برو تو تایپیک آخرمو بخون ببین چیشده

من اصلا ب ازدواج فکرم نمیکنم مگه احمقم یکی دیگه بیاد اینجوری روانمو بهم بزنه بره راحت میرم سر کار میام با آرامش

من شوهرم بد دل نیست ولی به شدت عصبی ببین یعنی عصبانی بشه دیگه نمیگه زن جلومه یا بچه خورد و خمیرش میک ...

باز خوبه حق طلاقو اینارو داری یا پشیمون میشه حداقل از رفتارش

این ادم اصلا قبول ندارهههعععععه!!!!

تازه بارها خواسته منو ببره محضر مهریمو ببخشم،سر دعواها،چون تهدیدم میکرد به طلاق منم میترسیدم میگف مهریتو‌ببخش تا جدا نشیم😭😭😭😭

امیدوارم خدا برای منم همین تقدیرو بچینه!!!من از اینکه دوباره نتونم ازدواج کنم چوت یبار عقد کردم و .. ...

اون زمان پارینه سنگی بود دختر نشون کرده و عقد کرده کسی نمی‌گرفت

الان خانم طلاق میگیره با بچه هم بهترین شوهر میکنه 

خودت کوچیک نکن اعتماد ب نفست داشته باشه  لازم نیست از رابطه ت ب کسی بگی. بعدا میتونی دکتر بری ترمیم کنی

این خانم از خاطرات حاله ش گفت من یاد  دخترعمو مامانم افتادم. شوهرش چه روزگاری ازش سیاه می‌کرد  باورت نمیشه تو خونه زن بیچاره باید بلوز دامن روسری و یه شلوار زیر دامن می‌پوشید 

میخواست بره حیات دستشویی میومد تو حیات در و دیوار ها نگاه میکرد ک کسی بیرون نباشه

بیرون ک میرفتن میومد خم میشد پاهای زنش نگاه میکرد ببین جوراب ک پوشید رو شلوار کشیده یا زیر شلوار

اگ جوراب رو شلوار نمی‌کشید کبودش میکرد. ک شلوارت میره بالا پاهات معلوم میشه

برادر زنهاش چند بار تا حد مرگ می‌زدنش ک خواهر ما رو بیچاره کردی. میگفت دست خودم نیست دوسش دارم

لعنت ب این دوست داشتن های حال بهم زن

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

عزیزم این چه حرفیه؟ طرف تو ۴۵ سالگی با دوتا بچه جدا میشه، با پسر مجرد ازدواج میکنه. تو فقط چون یه بار عقد کردی فک میکنی دیگه هیچ شانسی نداری؟؟؟؟ این فکرارو بریز دور و فکر خودت باش. حتی اگه بر فرض محال دیگه هیچکس سراغت نیاد هم، به خداوندی خدا بهتر از اینه که با همچین آدم روانی و مریضی بری زیر یه سقف. اشتباه نکن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

دقیقا تو شرایط توام شوهرم بهم اجازه نمیده از خونه تنها بیرون برم الانم میگه با خانوادتم نرو سر همین ...

تو تاپیک قبلم هم گفتی عزیزدلم!

واقعا سخته میفهمممت😭😭😔