2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3986 بازدید | 540 پست
خانواده ام حساسن حرف بزنم ولی من عاشق اکیپ و دوست اجتماعی ان میگن پسرا چش دارنو فلان خب من میگم معلو ...

آره همین طوره دهه هشتادی دیدم بچه دارن😂🙄

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

هم محلی نبودیم، بینشون فقط منو شوهرم متاهلیم، کلا سر یه دعوا همگی افتادیم به جون هم😂

عه پس چی بودین؟

عههه پس شوهرتم تو گروه بود اینجا هم میشه گفت جرقه اشناییتون زده شد

یا خدااا  کشت و کشتاری بود پس😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه پس چی بودین؟عههه پس شوهرتم تو گروه بود اینجا هم میشه گفت جرقه اشناییتون زده شدیا خدااا کشت و کشت ...

آره باور کن حتی به شکایتم کشید ولی کار پسرا ما نه ها😂

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

عه پس چی بودین؟عههه پس شوهرتم تو گروه بود اینجا هم میشه گفت جرقه اشناییتون زده شدیا خدااا کشت و کشت ...

فامیل و دوست صمیمی من فامیل و دوست های شوهرم😂نه جرقه آشنایی قبلا زده شده بود

وای اینم میدونی که زنجانیم🤣واقعا همیشه کنجکاوم بدونم ته چهره ما ترکا که میگن شبیه همه چجوریه؟ تلوخ ...

اره خودت نوشته بودی منم که کنجکاو 😂شهرتون اومدم خیلییی قشنگه مرد نمکی و رخشور خانه که من همش بعد سفر می گفتم رفتیم مرده شور خانه 😂والا با ترکا زیاد ارتباط داشتم ولی با زنجانی نه یه جورایی لب و دهنتون و فرم چشاتون مث همه ترکای شهرای مختلف مث همین اینطوری که ببینیم می تونیم تشخیصتون بدیم اکثر ترکا هم از لهجه شون میشه فهمید

اره خودت نوشته بودی منم که کنجکاو 😂شهرتون اومدم خیلییی قشنگه مرد نمکی و رخشور خانه که من همش بعد سف ...

عه پس اومدی اینجا. خودت اهل کجایی؟ 

اره از نظر خودمون شبیه نیستیم ولی یکی غیر ترک شباهت میده ما رو بهم

نه پسر عموم هم سن خودمه با شوهرمم اوکیهیکی از داداشام ازم بزرگ تره. چرا غیرتی نشه گوشیمو ازم گرفت وق ...

عههه پس چه خوب و باحال خوبه شوهرت غیرتی نمیشه سر اینکه همسنید و اینا 😁عهه پس سه تا بچه این چند سال داره ؟ اون حتما چون خودش سینگل بود حسودیش شد تو بری شوهر کنی میگم داشمون بگیر بود که الان یه سر بیای شهرمون بگیر کم پیدا میشه اکثرا بزن درروعن 😂

عههه پس چه خوب و باحال خوبه شوهرت غیرتی نمیشه سر اینکه همسنید و اینا 😁عهه پس سه تا بچه این چند سال ...

عه اهل کجایی مگه؟ شوهر من بگیر بود بیای تو فامیل چند تا چند تا دارن پسرا😂 داداشم 22 اون یکی داداشم10 آبجیم 4🥹😂

اره دیگه اونا خطری ان تو فک کنم بمونی 22 23 بچه بیاری 😁😄دهه هشتادیا یکم عجول تشریف دارن دیدم که می ...

آره من تا پنج سال دیگه قصد ندارم بچه بیارم😁

عاشق شیمی ام خیلییی باحاله مخصوصا ازمایشاش جالبه واسم موفق باشی همیشه

منم ، کلا عاشق شیمی و فیزیک و ریاضی بودم حتی یه تاشو قبول شدم ولی شیمی یه چیز دیگه ست ، مرسی همچنین شما عزیزم