2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4191 بازدید | 540 پست
اره بخدا من اصلا با ازدواج حال نمی کنم که هیچ یه فوبیای عجیب غریبی دارم کلا از اون چیزا بدم میاد از ...

مام تقریبا اکیپ بودیم😂ولی غیر دانشگاهی🤣 الان هممون قهریم 

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

کاشکی میشد در کنار هم دیدتون کنجکاو شدم حقیقتااا 😄

چیز خاصی نداریم مثل همه آدماییم🤣🤣

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگهههه خیلییی خوبه به نظرم ازدواج و دوستی محدودیت میاره که دیگه نتونی خنده کنیو شاد باشی با بقی ...

من کلا حرف زدن با بقیه پسر هارو دوست ندارم یجوری حس بد میگیرم. تنها پسر هایی که باهاشون حرف میزنم داداشامن شوهرمه و پسر عموم کلا برای همین بعد ازدواج محدودیتی نداشتم... ولی خب شوهرم عوض همشو در میاد چون هر دو سنمون کمه خیلی پایه ایم😁

خدا رو شکر پس 😂همین که زل می زد باحال بود بیشتر ترسناکه که 😄

آره من میترسیدم نگاش کنم الان با خودم از چیه این میترسیدم😂

مام تقریبا اکیپ بودیم😂ولی غیر دانشگاهی🤣 الان هممون قهریم

پسرم بینتون بود یعنی از اون اکیپ هم محلیا بودین پس؟😄طبیعیه منم واسه همین نگرانم بچه های اکیپی که برم توش رل بزنن یا ازدواج کنن گروه بپاشه 😁

پسرم بینتون بود یعنی از اون اکیپ هم محلیا بودین پس؟😄طبیعیه منم واسه همین نگرانم بچه های اکیپی که بر ...

هم محلی نبودیم، بینشون فقط منو شوهرم متاهلیم، کلا سر یه دعوا همگی افتادیم به جون هم😂

از ابهت داشمون دیگه بگیرم بود😂

خیلی باحالی😂😂

نه اونو که می دونم خواستم بدونم چهرتون شبیه همون ورا زنجانیاس چون ترکا اکثرا شبیه همدیگه ان از این ل ...

وای اینم میدونی که زنجانیم🤣

واقعا همیشه کنجکاوم بدونم ته چهره ما ترکا که میگن شبیه همه چجوریه؟  تلوخدا میشه توضیح بدی از چه لحاظ شبیه همیم🥹😁

من کلا حرف زدن با بقیه پسر هارو دوست ندارم یجوری حس بد میگیرم. تنها پسر هایی که باهاشون حرف میزنم دا ...

من در کل واسم جالبه چون خودمم داداش ندارم ولی اینم بگما پسرایی که دوس دختر دارن و زن نه فقط سینگلا چون می دونم پارتنر اونا حساسه با اینکه با محدودیت حرف می زنم ولی خب بازم بیشتر دوس دارم اکیپم با کسیم رل زدن حس امنیتو به پارتنراشون بدم

چه جالب که داداشت روت غیرتی نشد حتما کوچیکتره 😄عه پس شوهرت راجع به پسر عموت گیر نمیده خوبه پایه ست البته شایدم کوچولو باشه 😄

من در کل واسم جالبه چون خودمم داداش ندارم ولی اینم بگما پسرایی که دوس دختر دارن و زن نه فقط سینگلا چ ...

نه پسر عموم هم سن خودمه با شوهرمم اوکیه

یکی از داداشام ازم بزرگ تره. چرا غیرتی نشه گوشیمو ازم گرفت وقتی فهمید با شوهرم دوستم بعدم گفت اگه دوباره بری سمتش خودمو میکشم منم از ترس با شوهرم کات کردم تا اینکه اومد خاستگاریم😁

من کلا حرف زدن با بقیه پسر هارو دوست ندارم یجوری حس بد میگیرم. تنها پسر هایی که باهاشون حرف میزنم دا ...

خانواده ام حساسن حرف بزنم ولی من عاشق اکیپ و دوست اجتماعی ان میگن پسرا چش دارنو فلان خب من میگم معلومه دیگه کی ادم خوبیه کی بده ولی خودمم خجالتیم در کل تو سن کم مخصوصا هشتادیا که الان سنی ندارن تجربه ها باحاله پدر و مادر کوچولو زن و شوهر کوچولو 😂بعد بزرگ شی دیگه حال و حوصله ی خودتو نداری چه برسه یه نفر دیگه رو بخوای تحمل کنی 😄