2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5319 بازدید | 627 پست
خب اکثرا همینان که شکست می خورن ما فامیل داشتیم شونزده ازدواج کرد بیست و خورده ای طلاق گرفت برا من ت ...

خیلیا هم خوب میمونن با هم بستگی به همون شعور و درک و فکر داره که گفتی 

میگه به مامانم بگم از خونه میندازنم بیرون

وای وای وای اسی به چیه این دل بستی تو قیز

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع ولی الان دختر از ۱۷ تا بیست ازدواج میکنه

اونا رو ولش بعدا خسته میشن الان نصف کسایی که تو دادگاه طلاق صف کشیدن همینایی بودن که بچگی شوهر کردن اون قدیم بود شوهر موفقیت و پز دادن بود حالا شوهر دوس پسر هر چی الان مستقل شدن و دوست داشتن خودت اولویته حالا یکی کنارت باشه هم بستگی داره به اینکه ادم امنو پیدا کنی بیاری تو زندگیت چون ادم سمی فقط زندگیو ارامشتو مختل می کنه

من چون دوسش دارم نمیخام باور کنم آروم باش عزیزم

من آرومم... گفتم که هر کاری میدونی خوبه انجام بده برات آرزوی خوشبختی میکنم

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

چت با پسر غریبه ؟! چه زود یادت رفت

همینطوری که پسرا واسه سرگرمی میان با ما دخترا چت می کنن ما هم همینطوری واسه سرگرمی اینکارو می کنیم سرگرمی بچه بازیه؟البته من قبلا اینکارا رو می کردم دیگه دیدم همه بیشعور و سمی و هول بودن دیگه گذاشتم کنار اینکارای مسخره رو

والا از من خیلی کوچیکتر دوست پسر دارن الان منم درسمو ول نکردم که

منظور داشتن و نداشتن دوست پسر نیست . حرف اصلی اینه که یه سری چیزا درک درست میخواد حتی رابطه و دوست پسر . اونا که کوچیکترن شاید میدونن وفاداری یعنی چی و گول هر پسری رو نمیخورن اما شما الان انگاری داری خودت خودتو گول میزنی . نمیخوای قبول کنی دوست پسرت کارش مشکوکه . خلاصه خود دانی فقط گند نزنی به زندگیت همین 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

منظورت از آدم امن چیه

والا هر چی ادم به تور من خورده البته میگم تو مجازی همه از دم هول و حرفای جنسی بزنو شخصیت خورد کنو یه سری عکسای خاص بخواه بودن دیگه اینکه اصرار داشتن به دیدن منم ادم مجازیو امن نمی بینم چون از نزدیک ندیدمش که کلا حس امنیت و تعهد و پاکی و صمیمت توشون نیس همه به فکر برطرف کردن نیاز خودشونن ادم امن یعنی به شخصیتت احترام بذاره از ظاهرت از اندامت ایراد نگیره چون تو رو همونطور که بودی انتخابت کرده چشاش جز تو کسیو نبینه و حرفای جنسی نزنه و عکسای ... نخواد این ادمه که امنه و صد البته روانی نباشه مجازیا اکثرا روانی از اب در اومدن طبق تجربه من با کلی ادم