2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4535 بازدید | 542 پست
موفق باشین و خوشبخت در کنار هم

خیلی ممنون عزیزم ❤ شمام همین طور

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

چند سالته

19

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میگم که خیلی عصبی شد گوشیو قطع کرد تماسو برداشت

این حرکتش یعنی من چی کم داشتم رفته سراغ بقیه از رو دوست داشتن نیست یا غیرتش ولی بازم از اینکه برای سرگرمی میخواد تو دلش گفته به درک منم مثل اون چند نایی دیگه یه مدت باهش وقت میگذرونم نهایت می زارم میرم

والا دیگه...🤣🤣 خوشم نمیاد پسرها دختر هارو بازی بدن

اخه اسی خودش نمیخواد متوجه بشه 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

مگه می‌دونی خودش چند سالشه ؟

کلا به نظر من زیر 25 30 نباید ازدواج کرد و حالا تجربه عشق و عاشقی چرا خوبه ادمو اماده می کنه که اگه ادمیو شناخت باهاش ازدواج کنه والا ما هشتادیا همیشه عجله کردیم تو زندگیمون نمی دونم چرا تو همه چی عجله داریم از خودم گرفته ولی خب از اونورم معتقدم اگه کسی خوب بود میشه دوستی کرد تا ادم به سن پختگی برسه ببینه بازم نظرش همونه راجع به اون پسر و دختر بعد باهاش ازدواج کنه

عه از من یکسال کوچیکتره ازدواج کرده 😂

😂😂😂 آره

بنظرم توهم یکی دیگه پیدا کنی زودتر ازدواج کنی

از این پسر شوهر درنمیاد😂

چند سال ازدواج کردین عقد کردین؟

چند روز دیگه سالگرد اولین ازدواجمونه

سه ماه عقد بودیم

اخه اسی خودش نمیخواد متوجه بشه

آره حرصم گرفت🤣

من همسنیم یک ماه ازم بزرگتر

فاصله سنیتون خوبه ولی مخالف صد در صدی ارتباطات مجازی ام چون خودم تجربه شو داشتم همه خراب کردن فقط می تونم به ارتباط حضوری اعتماد کنم اونم بعد چن سال تازه اگه ادمی امنی پیدا شد نشدم خودم تنهاییمو با خودم پر می کنم

از من کوچکتری یکسالللل 😐😂

اهوم