من رل دارم ولی دوبار با پسر غریبه چت کردم که به معنی خیانت یک جورایی یعنی طرف فکر میکنه داری خیانت میکنی که با پسر چت کردی ولی هر دوبار رلم منو بخشید کسی که خیانت کنه ولی بازم طرف ببخشه یعنی خیلی دوسش داره ؟ خیلی دوسم داره که با این حال بازم منو بخشید؟
باید یک جوری ثابت کنه دوسم داره دیگه یک حرکتی بزنه 😂
عزیزم اگه ۸۴ ای هم باشی الان بیست سالته دیگه نباید اینقدر ساده و سطحی باشی . به جا دوست پسربازی یه کم آگاهی و درکت رو بالا ببر
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
نمیدونم واقعا اگه دوسش داری خواهش می کنم ذهنیتش رو راجب خودت خراب نکن بزار روت به عنوان یه دختر خوب حساب باز کنه و زن آینده ش ببینه با بچه بازی خراب نکن
کات کن بنظرم بچه ننس . بهش بگو .دوست داشتم .اما نشستم با خودم دو دوتا چهارتا کردم و فهمیدم این رابطه یک طرفه است چون اگه دوستم داشتی میومدیو میدیدیم همو و با خانوادت راجع به اینکه منو میشناسی حرف میزدی . اگه اشتباه میکنم ثابت کن .و اگه نیومد شهرت یا اقدام جدی انجام نداد همین جا تمومش کن
ولی اگه نه سعی کن بیخیالش بشی حتی یه ذره از احساست و برای کسی که دوست نداره خرج نکن
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
یعنی نمیدونی؟ یعنی خودشم با دختر غریبه چت کنه یا دوست باشه به
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
خب اکثرا همینان که شکست می خورن ما فامیل داشتیم شونزده ازدواج کرد بیست و خورده ای طلاق گرفت برا من تجربه شد ازدواج زود خوب نیس کلا خسته میشه ادم از زندگی این سنا سن کشف کردن خودته نه داشتن یه نفر کنارت ولی اگه امن باشه می تونه چن سال پارتنرت باشه تا بعدا پخته شدین هر دو تا بشه شوهرت البته اینم هست که 17 داریم اندازه 30 ساله می فهمه ولی خب مشکل اینجاس که اینطوری جوونیمون از بین میره با ازدواج
عزیزم من یه ساعته دارم میگم این پسر بدرد نمیخوره هی داری بهونه میاری که حق داره نمیتونه بیاد و فلان😂
منم گفتم اگه میخوای ازدواج کنی این بدرد نمیخوره
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
دوست پسر بازی رو بذاری کنار به درس و مشق و مطالعه برسی خودش میره بالا
کات کن بنظرم بچه ننس . بهش بگو .دوست داشتم .اما نشستم با خودم دو دوتا چهارتا کردم و فهمیدم این رابطه ...
منم همینو میگم ولی اسی داره بهونه میاره
من از اسی هم کوچیک ترم ولی واقعا از اینهمه بچه بازی اسی حرصم گرفت