2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4080 بازدید | 540 پست
خب رابطه حضوری با مجازی فرق داره... من شوهرم همسایمون بود وقتی باهاش کات کردم عین آواره ها شده بود و ...

وقتی نمتونم ببینمش پس از روی چه نشانه های میتونم بفهمم دوسم داره یا نه ؟

چرا کات کردین ؟ چون نمیومد خواستگاری ؟

نه داداشم نزاشت ببینمش منم کات کردم چون گفته بود کات نکنی و باهاش ادامه بدی خودمو میکشم! 

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه داداشم نزاشت ببینمش منم کات کردم چون گفته بود کات نکنی و باهاش ادامه بدی خودمو میکشم!

ولی ببین تو نمایشگاه ماشین باباش کار می‌کنه تازگیا باباش نمیزاره حتی گوشی بگیره دستش خیلی کم نسبت به قبل پیام میده زنگ میزنه آنلاین میشه بعد از طریق نرم افزار فقط زنگ میزنیم چون شمارشو نمیده بخاطر خاهرش

خب از کجا بفهمم تو این پنج ماه مثلن عاشقمه یا نه چند تا مثال بزن فکر کنم ببینم چجوریه

خب من باتوجه به رابطه ی خودمو شوهرم میگم چون تجربه دیگه ای نداشتم... خانواده شوهرم راضی نبودن با من ازدواج کنه چون یکی از فامیل براش در نظر گرفته بودن

شوهرم جلوی خانوادش وایساد حتی جلوی خانواده من چون اونام اجازه نمبدادن... با خاستگارم دعوا راه انداخت که چرا اومدی خواستگاری سر همین راهی بیمارستان شد... ولی حالا که تو میگی حتی به خودش زحمت نمیده بیاد ظهرت یکم برای یه فرد عاشق عجیبه

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

حست کمه یا عاشق شدن با تصویری کمیاب کم پیدا میشه؟

عاشق شدن با تصویری کم پیدا میشه

ولی یک چیزی خیلی عجیبه هنوزم با ماسک میاد تصویری منو نمیزاره با ماسک بیام دعوام می‌کنه

خب گلم چرا پای این موندی؟ 

هرچی بیشتر میگی بیشتر دارک میشه

شاید صورتش یه مشکلی داره🤔

خب من باتوجه به رابطه ی خودمو شوهرم میگم چون تجربه دیگه ای نداشتم... خانواده شوهرم راضی نبودن با من ...

میگم که سرکار که می‌ره مامان باباش فک کنم نمیزارن تنها از شهر خارج شه بازم نمدونم ولی ماشین داره میتونه بیاد 

مجبورم خب این تنها فرصتی که میتونم ببینمش می‌دونی چقدر واسه دیدنش لحظه شماری میکنم خودتو بزار جای من

هرچی صلاح میدونی همونو انجام بده ولی اگه اونم این همه دوست داشت خودش میومد نمیزاشت یه دختر این همه راه بکوبه بیاد

خب گلم چرا پای این موندی؟ هرچی بیشتر میگی بیشتر دارک میشهشاید صورتش یه مشکلی داره🤔

نه یکبار کامل دیدنش تو تصویری بدون ماسک نمدونم بقیه وقتا چرا با ماسک صورتش مشکلی نداشت راحت حرف میزد 

تو نشانه های کسی که واقعا عاشقته رو بگو من میگم چحوریه

بخاطرت از همچی بگذره حتی خواسته های خودش

روت غیرت داشته باشه... نزاره ناراحت بشی... کسی که واقعا عاشقه اگه عشقش اشتباهی کنه از چشمش میوفته چون دیگه نمیتونه مثل قبل دوسش داشته باشه