2777
2789
عنوان

چت با پسر غریبه

| مشاهده متن کامل بحث + 5323 بازدید | 627 پست
دختر جون من نمی‌فهمم خدایی شاید باید بری پیش روانشناس ،تراپیست،...شاید اشتباه کنم ولی حس میکنم شاید ...

بهش گفتم شمارتو ندی یا خودت نیای نیشابور دیلیت اکانت میزنم گفت باشه بزن ولی من می‌دونم که نمی‌زنی میمونی کنارم بعدشم گفت میخام بخابم خیلی خستم باش دیلیت بزن بعدم گفت میخای من دیلیت بزنم اشکت در بیاد ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چرا اینقدر دوست داری با این آدم باشی عزیزم؟

چون دوسش دارم میدونمم دوسم داره حالا دیلیت میزنم ببینم چیکار میکنه یا یک هفته سین نمی‌زنم پیاماشو ببینم چه عکس العملی داره

دقیقا درستهولی متاسفانه نظر قلب و عقل همیشه باهم فرق دارهو همه ضربه ها از همینجاست

اره منتها من فکرمیکنم این توجیه واسه بچهای ۱۴ ،۱۵ ساله باش،الان دیگه این خانوم باید یکم عاقلانه تر رفتار کنه

اره منتها من فکرمیکنم این توجیه واسه بچهای ۱۴ ،۱۵ ساله باش،الان دیگه این خانوم باید یکم عاقلانه تر ر ...

اینکه احساس دارم چه ربطی داره به سنم وقتی دوسش دارم عقل دیگه خیلی کاری نمیکنه تا حالا شده کسیو دوست داشته باشی ؟

نه دانشجوام ولی احمقم شاید فکر میکنم ته دلش دوسم داره

میدونی چیه بزار یه پیشنهاد بهت بدم

بیا از این رابطه بیا بیرون 

چندماه

یا اصن یه ماه فقط

بشین فقط خودت باش و خودت 

به خودت و شخصیتت فکرکن 

بگو من چرا الان اینجوریم چرا برا خودم ارزش نمی‌ذارم

بیا خودت رو بشناس تا بتونی یکم خودت رو دوست داشته باشی

اگر خودت رو دوست داشته باشی اجازه نمیدی کسی مثل این آقا باهات رفتار کنه

میدونی چیه بزار یه پیشنهاد بهت بدمبیا از این رابطه بیا بیرون چندماهیا اصن یه ماه فقطبشین فقط خودت با ...

می‌دونم خودمم دوست دارم دیروز هم باهاش جدی رفتار کردم گفتم احترام بزار به شوخی هم شده حق نداری به من و خانوادم توهین کنی بعد گفت عشقمه دوست دارم اذیتش کنم حرصش بدم 

بهش گفتم شمارتو ندی یا خودت نیای نیشابور دیلیت اکانت میزنم گفت باشه بزن ولی من می‌دونم که نمی‌زنی می ...

افرین ببین از این حرفش مشخصه میدونه تحت هرشرایطی تو براش هستی 

میدونه هرکاری هم کنه تو بازم میمونی 

ببخشید ببخشید ببخشید این کلمه رو میگم ولی فقط میخوام متوجه عمق فاجعه بشی عزیزم 

الان اون حس میکنه تو براش یه شخص دم‌دستی هستی 

اگر واقعا اون کاری که گفتی رو بکنی خیلی خوبه 

اونوقت متوجه میشی با خودت چند چندی و احساس اون هم برات مشخص میشه 

افرین ببین از این حرفش مشخصه میدونه تحت هرشرایطی تو براش هستی میدونه هرکاری هم کنه تو بازم میمونی بب ...

ارع فقط دیلیت بزنم راهی برای برگشت نداره مگه آیدی ایتا بدم شمارمو که نمتونم بدم شماره بدم ؟

می‌دونم خودمم دوست دارم دیروز هم باهاش جدی رفتار کردم گفتم احترام بزار به شوخی هم شده حق نداری به من ...

افرین عزیزم خیلی خوب گفتی بهش 

اگر از اول همینجوری بهش میگفتی امروز دیگه باهات همچین شوخی ای نمی‌کرد

این هم برات تجربه میشه و یاد میگیری باید با آدما چجوری رفتار کنی تا احترامت رو نگه دارن

اونم که میگه عشقمه دوست دارم اذیتش کنم از من که تجربه دارم بشنو که همش چرته و هیچ عشقی نیست

چون دوسش دارم میدونمم دوسم داره حالا دیلیت میزنم ببینم چیکار میکنه یا یک هفته سین نمی‌زنم پیاماشو بب ...

فعلا این دوست داشتن میتونه از سر نیازها باشه چه جنسی و چه حسی

فعلا از عقل نیست 

افرین ببین از این حرفش مشخصه میدونه تحت هرشرایطی تو براش هستی میدونه هرکاری هم کنه تو بازم میمونی بب ...

اگر دیلیت بزنه من دیگه نه شماره دارم ازش نه هیچی دیگه نمتونم بهش دسترسی پیدا کنم از این میترسم برای همون نمیزارم دیلیت بزنه همیشه هم میگه موندنی میمونه رفتنی میره اگه رفت دیگه سراغشو نگیر