2777
2789
عنوان

مامانم غذاهارو دهنی میکنه گردنم نمیگیره😒

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 54 پست
از کجا میدونی غذای خودم نبوده؟

غذای خودت باشه بکش بخور دیگه به مامان نمیرسه که 😁😂

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

کسی که میگه دهنی مادرم قطعا ی مشکلی داره وگرنه دهنی مادرت چه اشکالی داره؟بعد ازدواج کنید با شوهرتون ...

اره   دقیقا       پدر مادرا   بیجاره   اخر عاقبت  دخترشون بدشون میاد دهنیشون بخوررن   اخع  توی یه خانواده این حرفا  نداره  مخصوصا پدر مادر  که این همه زحمت کشیدن برا تون      خجالت داره  والا    دل  پدر مادر بشکونی   

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامان هستم و گاهی از این کارها می کنم 😐دورشون بگردم بچه ها و همسرم چیزی نمی گن 😃

شما مشکلی نیس ولی اشخاصی مثل من که خود مادرم وسواس بارم اورده و اینکارو جلوم کنه واقعا اذیت کننده هس برام

زندگی براتون عذابه دیگهمهمون میاد بقیه کاسه ماست و ترشی شونو چکار میکنین؟ میریزید دور ؟

حالا من واسه اعضای خانوادم حساس نیستم ولی واسه بقیه خساسم😂😆

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
زندگی براتون عذابه دیگهمهمون میاد بقیه کاسه ماست و ترشی شونو چکار میکنین؟ میریزید دور ؟

اره دیگه اصولا ماست و ترشی که برای هر نفره مامانم کاسه کوچیک میریزه که بتونن تموم کنن

یا قاشق اضافه میزاره داخلش که دهنی نکنن

غذا هم همینطور قاشق اضافه میزاره اگه دهنی کنن جدا میکنه میده گربه ها 

من خودمم همینطوریم اصلا از دهنی خوشم نمیاد 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
ببین یبار من یه چیزی رو تخوردم دهنی بود داداشم گفت وایسا شوهر کنی توام میبینیم 😂فکر کنم متظورش همین ...

😂😂😂😂 آخی عزیزم 

آره احتمالا منظورش همین بوده 🤪

کاربری دوممه 🙂 و تنت ،وطنم ....🫀

اره دقیقا پدر مادرا بیجاره اخر عاقبت دخترشون بدشون میاد دهنیشون بخوررن اخع توی یه خا ...

زحمتاشونو همیشه جبران میکنم و دست بوسشونم هستم ولی این قضیه هیچ ربطی به دل شکستنو شرم اور بودن نداره چیزی که درس نیست درس نیست از نظر علمی هم ثابت شده و مادرم خودش منو وسواس تربیت کرده

متاسفانه هستم که الان دارم از سمت بقیه اذیت میشم

این اسمش تمیزی نیست عزیزم 

کسی که وسواس داشته باشه و تمیز باشه هیچکسو تمیز نمیدونه حتی خودشو 

چون تمیزی ی چیز بینهایته و هیچکسو نمیتونه قبول کنه حتی خودش 

پس این ادعایی بیش نیست 

کاربری دوممه 🙂 و تنت ،وطنم ....🫀

قابل توجه اونایی که اه و پیف کردن

مادراتون دهنیاتونو خوردن چیشد ؟؟ هیچی

شما هم وقتی ازدواج کنید ضمن دهنی بچتون دهنی شوهرتونم میخورید 

با تشکر

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

یه سریا انقدر عادی میدونن اینکارو تعجب میکنم یعنی چی خب دهنی هرکسی برای خودش تمیزه اونم قاشق دهنی کا ...

تربیتشون اینجوری بوده تا الانم روششون این بوده برا همین عادیه براشون به جاش میان چیزی که علم ثابت کرده رو نقص میکنن ربط میدن به احترام به پدر و مادر واقعا خنده داره

مشکل شما دارید که فک میکنید همه باید هم سبک شما زندگی کنن من دهنی کسی نمیخورم و از نظر علمی هم ثابت ...

منم دهنی هیچ بنی بشری رو نمیخورم، مادرم که حتی سالهاست یه لیوان فلزی داره و همون رو میشوره توش آب میخوره و نمیزاره ما هم با اون لیوان اب بخوریم

دانشگاه که بودم بچه ها دهنی هم رو میخوردن که کاری نداشتم،ولی گاهی میومدن اون قابلمه اصلی رو که توش غدا مونده بود رو دهنی رو میریختن توش، اون موقع دعوا میکردیم🙁

بعد میگفتن مگه چیه، میگفتم خب بدم میاد

اصلا اینکار بهداشتیم نیست واقعا

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

قاشق میزاریم داخلش

بزرگترین لذت دنیا انجام دادن کاریه که دیگران میگن تو نمیتونی ️                                                    

این اسمش تمیزی نیست عزیزم کسی که وسواس داشته باشه و تمیز باشه هیچکسو تمیز نمیدونه حتی خودشو چون تمیز ...

خودتم خوب میدونی دارم راجع به چه تمیزی صحبت میکنم فلسفه نقص بشر رو نیار برام

الکی فیلم بازی نکن تو رو خدا 

من از خودم حساس تر وسواس تر نیست اصلا 

تو دهنی همدیگه رو میخوریم منو مامانم 

یادمه حتی بستنی آبنبات تو دهنی هم خوردیم 🤣 اتفاقا خیلی خوشمزه میشه 

با بابام هم در حد لیوان با این چیزا چون اون خوشش نمیاد 

مامانم آدم اصلا نمیشه بدت بیاد 

دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️‍🩹