2777
2789
عنوان

واقعا حالم از بعضی از هم جنسام بهم میخوره چجوری انقدر بدجنس و کثیفین

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 164 پست
شما چمیدونی. اون خانم کامل که توضیح نداده. شاید همون بک تومن رو خرج واجبتر دارن... بعدم مرده مخفی کر ...

کاش میخوندی بعدشو گفت زنش میدونسته وضعشونم بد نیست خب مرد مگه برده و اسیر شماست صبح تا شب کار کنه ۱تومنم خودش نتونه تصمیم بگیره!؟پاشو برو ببین میتونی ۱ماه کار کنی و پول در بیاری بعد دو دستی تقدیم بقیه کنی؟

از کجا میدونین راست گفته... من ندیدم دختر برا خانوادش خرج کنه خیلی کم پیش بیاد مگر اینکه خودش شاغل ب ...

چقدر قضاوت چرت و مسخره ای میکنید شما میدونی منطق چیه؟ یه سرچ راجبش بکن شاید خوشت اومد

وقتی دختره پولو براش ریخته هر ادمی که بیاد باز بتوپه به استارتر اون تاپیک و یا چرت و پرت تفت بده مشخصه خودش خانواده ی شوهرش نقره داغش کردن عقده هاشو داره تو تاپیک اون بنده خدا خالی میکنه

شماهم انقدر دربرابر فهمیدن مقاومت نکن احتمالاتم در نظر نگیر دیگه ما خودمونم زنیم میدونیم داستان چیه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید حق بدی؟شوهره صبح تا شب سرکار بره خانوم خونه بخوره و بخوابه نتونه واسه ۱تومنش تصمیم بگیره؟مگ ...

من با کسی که فکر میکنه خانم ها در زندگی هیچ نقشی جز خوردن خوابیدن و خوشگذرونی ندارن، کاری ندارم چون بنظرم هم صحبتی باهاش بی فایده هست

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اتفاقا ذات همدردی و کمک خوبشم دارم ولی تو همچین موقعیتی بودم خواهشا زود قضاوت نکنید که تاوان دارهپدر ...

قضاوت نمیکنم عزیزم واقعیت بعضی از ما ادناس شما رو ک مخاطب قرار ندادم 

خودمو میگم داداش من وضعیتش عالیه و رو نمیکنه ولی داره ک هفت نسلش سیر شه ولی ب مامانم بیچارم میرسه دست ب جیب مامانم میشه حتی شده گفت ب مامانم برا سنگک بگیر 

اگر به رعایت کردن قانون بود باید اینو میدونستید اجازه کار کردن زن دست شوهره پوشش زن دست مردهمن نمیگم ...

همین دیگ وقتی اختیار زن دست مرده و ما داریم میپذیریم اینهارو پس زن هم تو زندگی حقی داره  در مقابل اینا اونم اینکه از نظر مالی تامین بشه و خرجشو بدن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

من میگم درست زندادشه حق داشتهولی شرایط استارتر خیلی بد بوده این یه تومن برای درمانش بوده نه برای خوش ...

چیزی ک خیلیا ندارن وجدان و انصافه فقط عقده و حسادت هیچوقتم به آرامش و زندگی خوب نمیرسن

با یک تومن ؟یعنی اگه اون یک تومنو میداد به زنش دیگه راه گلوش باز میشد؟

بله همون یک تومن میتونه پول داروو واجبات زندگیشون باشه ... پول یه دکتر رفتن و دارو گرفتن از یک تومن بیشتر میشه، مثلا اگر عروسشون بیماره و شوهرش برادارو و درمانش دریغ می کنه، اگر از پس سوهرس برنیاد حالا به هر دلیلی ، تنها راه رو شاید این میبینه که با خود این خانم صحبت کنه... این خانم که از جزییات اختلاف یا مکالمات برادرش با زن برادرش خبر نداره که

کاری نداریم حرف شما درست.برادره برای زنش کم میزاره الان فکر کردی یه تومن به خواهرش نده میاد اونو مید ...

اصلا چرا عروسه ۱تومن و میگیره و مخفی میکنه واقعا ذات خراب خرابه

خب تاحالا تجربه داشتی پول در بیاری؟در آوردن هزار تومن سخته کسی ک صبح تا شب سرکاره خانومه چ گلی ب سرش ...

والله منم تو پست اول گفتم بستگی به درامد مرد داره 

خودم اگه درآینده یه روز شوهرم پول داشته باشه منو بچه هارو تامین کنه قطعا خودم تشویقش میکنم که به پدر مادرش یا خواهرشم بده. 

اما کسی نمیدونه درآمد برادر اون خانم چقدره 

پس هیچ کدومشونو نمیشه قضاوت کرد

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

همینو بگو والا. مگه چیه اخه که گارد میگیرن ۱ تومن چیه . فرضا اصلا برادرش سهمیه خودشو از حقوق میده خواهرش همون پولی که قراره صرف چیز دیگه ای کنه میدش خواهرش 

بعضی فکرمیکنن صاحب مرد شدن شوهره حکم عابربانکو داره باید تو مشت خودشون باشه و شوهره باید از حقوق خودشم اجازه بگیره تازه از خانواده شوهر هم بدشون میاد 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اتفاقا حکومت دست زن داداش منه داداشم هر لحظه میتونه ب دستور زن بمیره😂😂😂😂😂

خب چه ربطی به حرف من داشت زنداداشه شما؟ منظور من شوهر اون خانومی بود که خواهرشوهرش براش تاپیک زد

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀