2777
2789
عنوان

واقعا حالم از بعضی از هم جنسام بهم میخوره چجوری انقدر بدجنس و کثیفین

| مشاهده متن کامل بحث + 2897 بازدید | 164 پست
عقده از سر و روی یه سری عروس ها تاکید میکنم یه سری عروس ها میریزه هرچی میشههه استارتر با فامیل شوهر ...

مسیله اینه تا وقتی اون دختر خودش پدر داره و خرجشو میده پسری که خودش زن داره و زندگی مستقل داره، چرا باید از گلوی زن و بچش بزنه بده به خواهرش، قبل ازدواج اینکار اوکیه اما بعد ازدواج اولویت ها عوض میشه...اولویت هزینه کردش تو این گرونی ها میشه خودش و همسرش و بچش.

شما مث اینکه متوجه نیستین برا تو ۵۰۰پولی نیست ولی برا خیلی ها ۵۰۰تومن زیادهاگه درآمدش کم باشه۵۰۰تومن ...

برای منم ۵۰۰ تومن پوله ولی هر ماه ۳ تومن از حقوق شوهرم بابت بیمه پدر و مادرش کم میکنن.ولی پیش خودم میگم این بیمه خیلی بهشون کمک کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چمیدونی. اون خانم کامل که توضیح نداده. شاید همون بک تومن رو خرج واجبتر دارن... بعدم مرده مخفی کر ...

عزیزجان کامنت گذاشتم گفتم،استارتر اون تاپیک چندین بار گفت داداشش پنهان کاری نکرده و زن داداشش خبر داشته که داره به خواهرش پول میده،ولی رضایت نداشته و به استارتر اونجوری گفته

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
دقیقااصلا پول خود داداشه هست به زنش چه مربوط اصلا شاید دلش بخواد پولشو بریزه تو جوبخدا همچین عروسایی ...

اگه مردی بخواد پولشو بریزه تو جوب پس چرا زن میگیره ؟ چرا بچه دار میشه ؟

به لحاظ شرعی و قانونی مرد متاهل اول باید زن و بچه اش رو تامین کنه 

بعد اگه خواست خواهر و مادرش 

مردی که برا زن بچه اش کم بذاره بده به دیگران داره بزرگترین حق الناس رو انجام میده 

ولی مردی که پولداره هم به زنش میده هم به مادر و خواهرش هیچ اشکالی نداره 

منظورم کلی بود کاری به اون تاپیک ندارم 

نمیشه قضاوت کرد چون نمیدونیم درآمد برادر استارتر و وضع زندگیش چطوره

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹

شما مث اینکه متوجه نیستین برا تو ۵۰۰پولی نیست ولی برا خیلی ها ۵۰۰تومن زیادهاگه درآمدش کم باشه۵۰۰تومن ...

متاسفاته بعضی آدما ذات همدردی و کمک ندارن 

من جیبمم خالی باشه سعی میکنم ت اون موقعیت پولی برا طرف جور کنم 

کاری نداریم حرف شما درست.برادره برای زنش کم میزاره الان فکر کردی یه تومن به خواهرش نده میاد اونو مید ...

خب نده هم خانمش نباید از حق خودش و بچش دفاع کنه ؟

مرده باید هرماه یه تومن به خواهرش میده یه تومنم میزد حساب زنش میگفت توام ادمی زنمی موقع نداریام تو زندگیمی بدوخوبشو باهم ساختیم توام مثل خواهرم شاید نیاز به پول داشته باشی 

شاید اون 1 ت رو بده به پسرش پسرش زندگی بهتری داشته باشه شاید بده ب زنش زنش بتونه 1 ت در ماه بیشتر خر ...

تو قانون خیلی چیزای دیگم نوشته

قانون سبد میوه که نیست هرچی خوشتون میاد قبول میکنید هرچی بدتون میاد میگید خوب نیست

اگه این قانونو قبول داری پس باید همه چیزاشم قبول داشته باشی

مسیله اینه تا وقتی اون دختر خودش پدر داره و خرجشو میده پسری که خودش زن داره و زندگی مستقل داره، چرا ...

شما اول مسئله اینکه عروس از جیب شوهرش میزنه به خانوادش میده رو حل کن با یه تومن کسی نمرده مطمئن باش اون ادمی که هرماه یک میده به خواهرش اونقدریم درمیاره بده به زنش

من با این مسائل کار ندارم

استارتر اون تامیک به نجیب ترین و مظلون ترین حالت ممکن داشت مسئله رو حل میکرد عروسشون کسی بود که این وسط داشت عقده گشایی میکرد درواقع حرف من اینه اون عده ای که با دونستن این مسائل بازم میگفتن حق با زنداداشست عقده و فتنه از سر و روشون میباره.

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

دقیقااصلا پول خود داداشه هست به زنش چه مربوط اصلا شاید دلش بخواد پولشو بریزه تو جوبخدا همچین عروسایی ...

خب اگر از گلوی خانواده خودش با ناراحتی و دعوا بزنه و بده به خواهرش این میشه حق الناس. یعنی حق زنو بچشو داده به خواهرش

اون خانمم کارش درست نبوده بد برخورد کرده با خواهرشوهرش ،اما در کل روی صحبتم با استارتر بود که میگه ی ...

خب تاحالا تجربه داشتی پول در بیاری؟در آوردن هزار تومن سخته کسی ک صبح تا شب سرکاره خانومه چ گلی ب سرش میزنه ک بخواد همشو بده بهش؟پس زحمات خودش چی نمیتونه واس ی بخشیش خودش تصمیم بگیره حالا یکی واقعا نداره در امدش کمه حق دارن ولی گفت دستشون تنگ نیس

خب نده هم خانمش نباید از حق خودش و بچش دفاع کنه ؟مرده باید هرماه یه تومن به خواهرش میده یه تومنم میز ...

تو از کجا میدونی به زنش نمیده.من میگم بابت بیمه ای شوهرم پدر و مادرشو کرد یکسال دعوا داشتم.در نهایت به وجدانم رجوع کردم که این پول بابت مریضیشون به کارشون میاد.این یه تومنم برای درمانش میده نه قر و فرش. واقعا دیگه حالم از این دنیا بهم میخوره 

حالا شاید خانوما بدشون بیاد . ولی آقایون بهتر از خانوما هستن . چه زندگی ها رو همین خانوما بهم زدن . ...

ن اتفاقا مردا همیشه پشت هم هستن این خانوما هستن ک همیشه بر علیه هم جنس خودشونن

برای منم ۵۰۰ تومن پوله ولی هر ماه ۳ تومن از حقوق شوهرم بابت بیمه پدر و مادرش کم میکنن.ولی پیش خودم م ...

یه سوال چطوری ۵۰۰تومن برات پوله ولی از سه تومن میگذری؟ 

درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود؛حتی شما دوست عزیز🌹