2777
2789
عنوان

ب نطرتون خیلی زشته حمومم کثیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 3173 بازدید | 150 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریع بپر سرکوچه 1 دونه شوینده مارک من بخر بیا بریز یه فرچه بزن بشور

خیلی باحالی 

ماشالا فرز  بودن از حرفات می‌باره🤣🤣🤣

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

یعنی درروز 5 دقیقه وقت نداری حموم بشوری

۵ دیقه وقت نمیبره اولآ دومآ نه وقتی دستشویی نمیرم غذا با مصیبت میخورم کدومش اولویته؟؟؟شما باشی کدومو انجام میدی عدا باید درست کنم خونه باید هرروز جاروشه ک ی موقع چیزی از زمین برنداره بخوره گردگیری باید انجام بشه ک خساسیت داره ب گرد و غبار طرفاهم ک هست بی خوابی و خستگی هم ک بماند ی پدر پیر و تنها دارم ک باید خونش برم و کمکش کنم ب نطر شما کدوم از این کارا رو واقعآ میرسم اها نظافت شخصی خودمم هست همسرداری هم ک سرجای خودش

تو چرا از کو..ن سوختی بچه مو میخوابوندم و کارامو میکردم یا هم شیرش میدادم کاراشو میکردم میزاشتمش یه ...

کاش به جای رسیدگی به خونه رو شعور و ادبت کار میکردی. اینجوری واقعا بهت احترام میذاشتن و مجبور نبودی داستان ببافی که بگی خوبی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تو چرا از کو..ن سوختی بچه مو میخوابوندم و کارامو میکردم یا هم شیرش میدادم کاراشو میکردم میزاشتمش یه ...

ب نطرم انقدر ک ادعای زرنگیت و تمیزیت میشه ی دره رو ادبت کار کن

بچه ها بیخودی حرف ناراحت کننده نزنید انرژی ها باهم متفاوته شرایط متفاوته سعی کنیم انگیزه بهش بدیم نا ...

مرسی عزیزم از فهم و شعورت اما واقعآ نیاز ب انگیزه ندارم نیاز ب وقت و انرژی دارم الان مثلآ دو ساعته خوابه رفتم دستشوویی اومدم بیدار شد

عزیزم توام پس کثیفی دیگه ب گفته اینا

من دیدم واقعا نمیرسم گفتم یه خانمی هفته‌ای دو روز بیاد کمک کنه. البته در کل بیشتر کارا رو هم همسرم انجام میده. زیاد اینجا رو جدی نگیر اکثرا بچه مدرسه ای اخراجین که از تخیلاتشون میگن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بسوز بسوز 🤣 هنوزم ما تحتت داره آتیش میگیره

@niniyar‍ 

چرا به توهین و فحاشی رسیدگی نمیکنید؟

مرسی عزیزم از فهم و شعورت اما واقعآ نیاز ب انگیزه ندارم نیاز ب وقت و انرژی دارم الان مثلآ دو ساعته خ ...

خوشگلم برای خودت تایم بزار 

این یک ترفند روانشناسی هست خب 

ببین تایم ۱۰ دقیقه ای بزار بگو من توی ده دقیقه باید حموم رو مثل دسته گل کنم 

بعد بچه که خوایید ساعت و نگاه کن سریع برو تو حمام 

جوهر نمک بریز یک دقیقه صبر کن بعد سریع برو فرچه بکش و بشور 

بعد پشتش تاید پرسیل بزن فرچه بکش باز بشور 

تموم میشه توی ده دقیقه 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️