2777
2789
عنوان

ب نطرتون خیلی زشته حمومم کثیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 3513 بازدید | 150 پست
۵ دیقه وقت نمیبره اولآ دومآ نه وقتی دستشویی نمیرم غذا با مصیبت میخورم کدومش اولویته؟؟؟شما باشی کدومو ...

عزیزم میفهمم بخدا سخته 

من خودم بچه ندارم 

یبار بچه داداشم اومد خونمون اصلا نتونستم از کنارش تکون بخورم ...انشالله خدا بهت توان و انرژی بده 

اینا هم که ادعای امیری میکنن 

هر زنی به روزایی خونش کثیف میشه زیادی ادعا نکنید 

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️

اره منم اسن کارو کنم چقدر مزد بهش میدین؟؟؟

دوتا سرویس بهداشتی و حیاط و تراسها و راه پله‌ها و آشپزخونه رو تمیز میکنه که البته هربار همه نیاز به نظافت ندارن؛ یه تومن میگیره حالا هوا داره سرد میشه بیشترش میکنم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلم برای خودت تایم بزار این یک ترفند روانشناسی هست خب ببین تایم ۱۰ دقیقه ای بزار بگو من توی ده دق ...

ببین مشکل اینا نیست مثلآ الان هال و اشپزخونه و اتاق خواب تمیزن ی کم ریخت و پاش هست اما تمیزه با ی جمع و جور حل میشه اینارو انجام میدم یا همیشه غذام حاصر اما مشکل اینه وقتی خوابه نمیتونم از بغلش بلند شم میرم دستشکیی بیدار میشه ب صدای آب حساسه خییییلی خابش سبکه وقتی ک بیراره نمیشه تنهاش گذاشت

دوتا سرویس بهداشتی و حیاط و تراسها و راه پله‌ها و آشپزخونه رو تمیز میکنه که البته هربار همه نیاز به ...

خب خونه من خیلی کوچیکه اصلآ بخاد حسابی بسابه هم ی ساعت دوساعت بشه فوقش

والا به خدا بچه بدبخت رو بهانه می‌کنه ..خیلیا با دوتا بچه کوچیک هم خونشون برق میزنه اینا بهانه الکی ...

والا من زنایی رو میشناسم ک ۳ تا و ۵ تا بچه دارن 

خونشون عین دسته گله خودشونم همیشه سرحالن 

خواهرشوهرم دوتا بچه ی ب شدت نق نقو داره اما خونش تر و تمیزه حمومش برق میزنه 

خب خونه من خیلی کوچیکه اصلآ بخاد حسابی بسابه هم ی ساعت دوساعت بشه فوقش

زنگ بزن شرکتهای نظافتی شهرتون قیمت بگیر. به نظر من ارزششو داره. مجبورم نیستی هر هفته کمک بگیری من یه کمی وسواس دارم ذهنم درگیر میشه به خصوص از کثیفی حیاط بدم میاد وگرنه یه بار تمیز کنن حداقل تا دو هفته آلودگی که به چشم بیاد نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
والا من زنایی رو میشناسم ک ۳ تا و ۵ تا بچه دارن خونشون عین دسته گله خودشونم همیشه سرحالن خواهرشوهرم ...

همونو بگو به خدا خودم بچم کوچیک بود یه تایمی مریض شد و فقط باید به اون رسیدگی میکردم جوری که مادرم برام غذا می‌فرستاد ولی موقعی که خواب بود یا میسپردمش دست شوهرم کارامو میکردم 

میتونه بیاد تو گوشی تاپیک بزنه و ب من درس ادب بده اما نمیتونه حمومشو ۱۰ دقیقه ای تمیز کنه 😂😂😂😂😂

خخخخخ خوب میگم تنبلها تنبلللللللل. یه جوهر نمک بندازه بعدش بره تمیز بشورش ده دقیقه وقت نمیخاد