2777
2789
عنوان

ب نطرتون خیلی زشته حمومم کثیفه

| مشاهده متن کامل بحث + 3314 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری می‌تونی تو خونه‌ای که سرویسش یا همون مشک کثیف زندگی کنی اصلاً حالم بد شد گفتی لجن می‌باره ن خا ...

ببیچاره اسی ک اومده اینجا با ادمای نفهمی مث تو دردو دل میکنه

🙄

برام حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

والا من سزارین کردم بعد دو روز پاشدم غذا پختم خونه رو تمیز میکردم با اون شدت درد و بچه هم هر دقیقه گ ...

منم بقیه خونم تمیز نمه نمه میکنم فقط سرویسارو نمیداره تمیز کنم مثلآ ماهی یا دوماهی ی بار خونه تکونی اساسی میکنم 

واقعا تعجب میکنم از اینکه یک نفر با این خانم ابراز هم دردی نکرده! باشه خانم های گل شما زرنگ! شما خون ...

عزیزم اونا مررردن بیرون کار میکنن نباید توی خونه دست به سیاه سفید بزنن عیبه! فقط باید توقع داشته باشن زنشون بچه بیاره و بزرگ کنه همه مسئولیت هاش هم با زن باشه!

همین امثال خانمای این تاپیک مردا رو پررو و تنبل کردن، وقتی یه زن از خواب و استراحت و سلامتیش بزنه که خونه تمیز باشه اقاییش خوشحال بشه بایدم وضع این باشه و مردا سواری بگیرن.

به صبح می‌رسد این روزگار دائم شب✨🩵
والا من سزارین کردم بعد دو روز پاشدم غذا پختم خونه رو تمیز میکردم با اون شدت درد و بچه هم هر دقیقه گ ...

نه به این شوری شور نه به اون بی نمکی! کار کردن تو چنین وضعیتی افتخار نداره عزیزم اتفاقا باید به حال خودت افسوس بخوری که برای خودت و بدنت ارزش قائل نشدی که بعد یه عمل سخت استراحت کنی و بیشتر باید افسوس بخوری که همسری با درک نداشتی که نزاره با چنین وضع و شکم پاره و بخیه اشپزی کنی. با رشادت های بیخود خودتون که فقط اسیب میزنه نه زنی رو سر خورده کنید نه مردی رو پررو و متوقع

به صبح می‌رسد این روزگار دائم شب✨🩵
وای یعنی بچه تا نه ماهگی اینقدر آویزونه؟ من فکر میکردم فقط تا قبل از نشستنه🫣

کلا آویزونه

نمیدونم تا چند سالگی

ولی بچه من خیلی وقته که راه هم افتاده صدام میزنه میگه بیا 😂

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عزیزم وقتی من بارها از شدت نگه داشتن دستشوویم دلدرد گرفتم چجوری برم ی ساعت حمومو بسابم؟؟؟ب زور التما ...

اشتباه میکنی

خیلی اشتباهه

یعنی که چی باید التماس شوهرت کنی برای اینکه ده دقیقه فقط بچه رو بگیره ؟!!!

وظیفه اونم هست ...... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه به این شوری شور نه به اون بی نمکی! کار کردن تو چنین وضعیتی افتخار نداره عزیزم اتفاقا باید به حال ...

اصلا هم پررو و متوقع نیست همسرم خودم دلم براش سوخت چون گشنه مونده بود و مادرش هم انگار ن انگار 

اتفاقا دکتر گفته بود بلند شدن و راه رفتن بهتره برات 

جدیدا هم فقط استراحت میکنم چون بچه م دیگه بزرگ شده 

شوهرمم بیشتر روزا ناهار نمیاد و منم نمیپذم 

اما دیگه نمیزارم حموم خونم لجن شهههه مثل این خانوم 

من‌بچم‌ ۱۹‌ماهشه واقعا نمیتونم‌ی‌دستشویی برمولی خوب میبرمش با خودم مثلا تو حموم و کف رو فرچه میدم دس ...

بعد خوندن کامنتت دو دقیقه هنگ بودم بخندم یا گریه کنم🫠

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
قبلشم اینقدر آویزون نیست

بچه من دو ماهشه به خدا اغراق نمیکنم یک دقیقه بیشتر تنها نمیمونه میزنه زیر گریه. خوابش هم کم و کوتاهه و تو اون فاصله فقط میرسم لباسا و شیشه شیراشو جمع کنم و بشورم. حتی به دستشویی یا خوردن یه لیوان آب راحت نمیرسم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کلا آویزونهنمیدونم تا چند سالگیولی بچه من خیلی وقته که راه هم افتاده صدام میزنه میگه بیا 😂

صدا بزنه خوبه. همین که نچسپه راضیم

دلت برای همسرت سوخت نوزاد رو ول کردی گریه کنه؟

منم بعد از سزارین تنها بودم و رسیدم خونه خودم همه کارا رو میکردم ولی واقعا تو این سایت آدم یه چیزایی میخونه که منطق هیچی، اساس فیزیولوژی بدن انسان رو زیر سوال میبره! آدم با بخیه مگه میتونه خم و راست بشه که آشپزی کنه؟ کی به نظافت و شیر و پوشک عوض کردن و خواب ناشی از بیحسی و مسکنها و... میرسیدی؟ اصلا به فرض که واقعا تونستی همچین کاری بکنی اسمش زرنگی نیست که خلافش تنبلی باشه.

دلت برای همسرت سوخت نوزاد رو ول کردی گریه کنه؟منم بعد از سزارین تنها بودم و رسیدم خونه خودم همه کارا ...

تو چرا از کو..ن سوختی 

بچه مو میخوابوندم و کارامو میکردم یا هم شیرش میدادم کاراشو میکردم میزاشتمش یه گوشه مگه میخواستم کوه بکنم ۴ تا کار خونه بود دیگه میکردم و مینشستم ب بچم رسیدگی میکردم