2777
2789

خیلی دوسش دارم می‌دونم دیگه بعد اون نمیتونم با کسی باشم چون دیگه هیچ کی به دلم نمی شینه خودمو میشناسم فراموش نمیشه هیچ وقت 

سه سال و خورده ای با هم بودیم خانواده ام راضی نیستن بیان خواستگاری 

ایشون شغل دولتی دارن ولی علاقه زیادی به موسیقی دارن بعضی وقتا با گروه شون میرن اجرا عروسی البته شغل اصلی شون نیست بعضی وقتا میره

خیلی خیلی به این کار علاقه داره انگار موسیقی تو خونشه من بدم میاد دلم نمی‌خواد بره جشن تو خانواده ما این کار رو خوب نمی‌دونن چیکار کنم کات کنم؟

اون اگه میخواست بهم برسه بیخیال علاقه اش میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. اولن این دو تا رو با هم یک جا نگذار. یعنی اینطور نیست که اگه به شما علاقه داره از موسیقی دست میکشه دو تا چیز کاملا متفاوتن. دومن نه تنها بد نیست که خیلی هم خوبه و من جای شما بودم تشویقش میکردم ادامه بده و حتی اگه بشه باهاش میرفتم تو عروسی ها. باید خیلی خیلی خیلی خوشحال باشی که این آقا به یک کار به این خوبی علاقمنده. 

خب طرف عشق موسیقی داره،باید همونجوری که هست قبولش کنیبخاطر تو هم بزاره کنار ولی همیشه تو دلش میمونه ...

خب منم نمی‌گم بیخیال موسیقی شه اتفاقا خودمم علاقه دارم ولی تو خونه ارگ و پیانو و گیتار یا هر چیزی که دوست داره بزنه

ولی اون میگه چرا از هنرم پول در نیارم وقتی پول خوبی داره 

من نمیتونم ببینم می‌ره عروسی مخصوصاً اگه مختلط باشه 

خودم به کنار خانواده ام مذهبی ان دلم نمی‌خواد مشکلی پیش بیاد

نه. اولن این دو تا رو با هم یک جا نگذار. یعنی اینطور نیست که اگه به شما علاقه داره از موسیقی دست میک ...

شما مشکلی نداری همسرت بره عروسی مختلط؟

من که نمیتونم برم دنبالش چون با گروه شون میره

خب منم نمی‌گم بیخیال موسیقی شه اتفاقا خودمم علاقه دارم ولی تو خونه ارگ و پیانو و گیتار یا هر چیزی که ...

خانوادت دو روز ب شغلش گیر میدن تموم میشه ولی تو تا آخر عنرت در حسرت عشقت میمونی و ب گفته خودت مجرد میمونی اون موقع خانوادت ناراحت نمیشن مثلا؟

شما مشکلی نداری همسرت بره عروسی مختلط؟من که نمیتونم برم دنبالش چون با گروه شون میره

نه. از دید شما رفتن به عروسیه اما از دید من یک هنره که داره دنبال میکنه. هیچ ایرادی نداره خیلی هم خوبه. 

خانوادت دو روز ب شغلش گیر میدن تموم میشه ولی تو تا آخر عنرت در حسرت عشقت میمونی و ب گفته خودت مجرد م ...

ازدواج هم کنم نمیتونم با شغلش کنار بیام نمیتونم ببینم می‌ره عروسی مختلط