2777
2789
عنوان

به نظرتون دلیلم برا کات کردن منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 23 پست
آره شغل اصلیش چیز دیگه ست ولی خب بالاخره اونم بعضی وقتا می‌ره میگهخبر به فامیل میرسه

والا شما با این حجم دهن بینی فک نکنم بتونی از پس زندگی بربیای.خب ازش بخواه ب مختلطا نره و فقط ب مراسم آقایون بره.قبول نمیکنه؟

پس مشکل خودتی که دوست نداری به همسرت بگن دیجی. خب این رو باید حل کنی اما بهت بگم تا اینجایی که من فهمیده ام و تجربه دارم حتی اگه همسرت بگه باشه دیگه نمیرم نباید حرفش رو باور کنی. این کار دیگه رفته توی خون همسرت و خیلی بهش علاقمنده. خودشم بخواد نمیتونه کنار بگذاره. حالا خودت باید تصمیم بگیری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شما با این حجم دهن بینی فک نکنم بتونی از پس زندگی بربیای.خب ازش بخواه ب مختلطا نره و فقط ب مراس ...

دیگه خودش به تنهایی نمیتونه تصمیم بگیره چند نفرن

پس مشکل خودتی که دوست نداری به همسرت بگن دیجی. خب این رو باید حل کنی اما بهت بگم تا اینجایی که من فه ...

آره چند بار گفته نمیرم ولی رفته می‌دونم دیگه ترک کردنی نیست

منم که نمیتونم کنار بیام با وجود اینکه دوسش دارم

مجبورم از زندگیش برم تا نه با سرزنش کردن اذیتش کنم نه باعث شم از علاقه اش دست بکشه

دیگه خودش به تنهایی نمیتونه تصمیم بگیره چند نفرن

اگه فقط ایرادش اینا تو کل ۳ سال و نیم.دلیل کافی نیس.اگه نه وقتی ویژگی های هوب و بدشو میزاری کفه ترازو،ویژگی های بدش بیشترن،کات کن  

اگه فقط ایرادش اینا تو کل ۳ سال و نیم.دلیل کافی نیس.اگه نه وقتی ویژگی های هوب و بدشو میزاری کفه تراز ...

این مورد اینقدر برام بزرگه که به هیچ چیز دیگه ای نمیتونم فکر کنم

چی دیدی؟

من نمیگم همه اینجوری ان ادم با ادم فرق میکنه یک گروه موسیقی هم تو فامیلای ما هست نصف پسرا تو اون گروه متاهلن ولی کلی میشنوم ک میگن تو مراسما هزارتا کار انجام میدن یکی هم با دیجی ک دختر بود دوست شده بود