2777
2789

دخترم حالا که دیگه داری کم و زیاد بودنش مهم نیست شما تلاشت بکن تا بتونی برای تربیتشون وقت بزاری برای خودت وقت بزاری هر کس با توجه به شرایط و توانایی خودش نظر میده 

توی اطرافتون هم شما اگر وضعیت زندگیت و بچه ها و خودت بجا باشه کسی چیزی نمیگه 

دیشب دخترم و پسرم باهم بازی میکردن من داشتم غذا درست میکردم دلم براشون غنج میرفت اینا کی بزرگ شدن هم ...

ب دل نگیر منم سه تا دارم دوتا آخری دوسال فاصله سنی دارند همیشه بهم ی چیزی میگن فامیل 😄برای من مهم نیس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو بد نیاد گاهی وقتا همش ذهنم مشغول میشع ولی باز توبه میکنم میگم سالم باشه طوری نیست همین یکی دن ...

نگران نباش

تو فقط برا عاقبت بخیرشون دعا کن

منم ۳تا دارم ۳۰سالمه

خسته میشم 

اذیت میشم ناشکری نمیکنم

تازه یعضی آدما با حرفاشون خنجر میزنن میگن برا چی بود ۳تا بچه

تو فقط دعا کن سالم و عاقبت بخیر بشن

انشاءالله که مالی هم مسکلی نداشته باشید

دخترم حالا که دیگه داری کم و زیاد بودنش مهم نیست شما تلاشت بکن تا بتونی برای تربیتشون وقت بزاری برای ...

از نظر مالی شکر خدا خوبیم

ولی یه چیزی نگرانم کرده که این دست تنهام فقط خدا رو دارم حساب کن دیگه هیچکس فقط تا ده روز اول زایمان میتونم رو کمک مادر و خواهرم حساب کنم بعدش خودمم و خدام البته تو مریضی و دکتر رفتن حتی الانم تا مطب دکتر میرم شوهرمم همرامه ولی تو نگهداریشون نمیتونع کمک کنه چون همش سرکاره 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا سایت عجیبیه!

کلی به افرادی که بچه زیاد میارن توهین میشه هیچ کس جرئت نمی‌کنه حرفی بزنه

فقط یک نفر پیدا شده به افرادی که بچه نمیارن گفته : تنبل و بی عرضه

و باز همون جمعیت کل سایت تعمیم دادن به ادب کل اون افرادی که موافق فرزنداوری هستن!!!

بابا چتونهههههه

یکم فکر کنین

یکم به همه چیز نپرین

یکم از ژست روشن فکری کورکورانه‌تون بیاین بیرون

فقط یکممم فکر کنین!!

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
نگران نباشتو فقط برا عاقبت بخیرشون دعا کنمنم ۳تا دارم ۳۰سالمهخسته میشم اذیت میشم ناشکری نمیکنمتازه ی ...

انشالله همیشه از خدا سلامتی و عاقبت بخیری خواستم براشون

شکر خدا خوبیم از نظر مالی

شما بچه هاتون چند سالشونع دخترن پسر با هم دیگه میسازن بزرگه هواشون داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادرشوهرمم همش میگه چکار حرف بقیه داری

به مردم چه 

نه بابا چیزی نمیگن گفتن هم باخنده بگو مگه شما میخواهید خرجشوبدین ناراحتین 

اتفاقا الان اونها که دوتا دارن از قدیمی ها خیلی هاشون میگن یکی دوتا کمه 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ب دل نگیر منم سه تا دارم دوتا آخری دوسال فاصله سنی دارند همیشه بهم ی چیزی میگن فامیل 😄برای من مهم ن ...

منم دومی با سومی سه سال میشه فاصله سنیشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه خوبمن رو دومی و سومی خانواده شوهرم اینقد ناراحت بودن که حتی تبریک هم نگفتن

نه خانواده شوهرم همش حرفم میزنن تا یه چی میگم چرا حامله شدم میگن ناشکری نکن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به مردم چه نه بابا چیزی نمیگن گفتن هم باخنده بگو مگه شما میخواهید خرجشوبدین ناراحتین اتفاقا الان اون ...

من که سپردم به خدا شما هم دعا کنید مادر قوی باشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از نظر مالی شکر خدا خوبیمولی یه چیزی نگرانم کرده که این دست تنهام فقط خدا رو دارم حساب کن دیگه هیچکس ...

خوب خستگی که داره قرار هم نیست رو کمک کسی حساب کنی ادما زندگی خودشون دارن امیدوارم نی نی تازه خوش قلق باشه اذیت نشی 

زیاد نیست

من ۳۱ سالگی سومیم بدنیا اومد

الان ۳۴ سالمه

دعا کنین خدا چهارمی رو هم بهم عنایت کنه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس