شماسرتبه کار خودت باشه توهین نشنوی عزیزم. مخالفی نیار ولی حق نداری به کسی که اورده توهین کنی و کلمه ...
شما به اونایی که مخالفن توهین کردی
اونیم که مخالفه لزوما نمیاد بگه
در هر صورت حرفت زشت بود
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نخیر. زیاد نیست. فقد بی عرضها و تنبلها میگن زیاده.
اولا درست حرف بزن با این ادبیات بچه هات رو تربیت نکن .چون وارد اجتماع میشن ..دوما هر کس با توجه به نوع زندگیش شرایط مالیش بچه دار میشه ...ربطی به عرضه نداره .
راستی میگی والا سختیش مال خودمونع قطعا تلخی و شیرینیش خودمون میچشیم بقیه فقط دهن وا میکنن شما چندسال ...
من 37سالمه ده. هفت و 14روزه. خدا حفظشون کنه برام. تا وقتی بچهام مزاحمتی برا کسی نداشته باشن اصلا تو بگو ده تا به احدی ربطی نداره بخدا اذهار فضل کنه راجبشون.
حرف مفت رو شما میزنی من خودم ۴تا دارم میدونم چی میگم
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
عزیزجان میبینی که طرفدارهای بچۀ زیاد با همون ادبیات بچه بزرگ میکنن که پست رو جواب میدن. خودت قضاوت ک ...
والا
اعصاب نداره اول صبح به کلی ادم توهین کرده بعد خوشحاله در حال تربیت بچس
بعد با همین اوضاع تربیتی بچه هاشون توی مدارس میان کنار بچه های ما میشینن
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
نعمت که هست من شکر خدا هم میکنم فقط اطرافیان با حرفاشون ادم میترسونن
سه تا از دختر خاله هام که خواهر هم هستن بالای بیست ساله آلمان زندگی میکنن شوهراشون هم آلمانی هستن تازه با اون امکانات و پیشرفت از هر نظر هرکدوم یدونه بچه بیشتر جرئت نکردن بیارن اینجا نمیدونم چجوری سر تعداد بچه با هم مسابقه میزارن
نخیر. زیاد نیست. فقد بی عرضها و تنبلها میگن زیاده.
تو زاییدی کسی بهت مدال داده ؟کاش نسل قبل کمتر میزاییدن بهتر تربیت میکردن تا عرضه رو تو چی ببینی فقط زاییدن؟والا پرشکای جامعه با سطح تحصیلاتو امکانات یدونه دارن