2777
2789
واقعا سایت عجیبیه!کلی به افرادی که بچه زیاد میارن توهین میشه هیچ کس جرئت نمی‌کنه حرفی بزنهفقط یک نفر ...

همونا هم اشتباه میکنن توهین چه افرادی که چند فرزند دارن چه به اونایی که ندارن اشتباهه فرقی نداره کدوم گروه توهین کنه 

شما چرا دارین تعمیم میدین به همه و جور دیگه ای توهین میکنین  

خوب خستگی که داره قرار هم نیست رو کمک کسی حساب کنی ادما زندگی خودشون دارن امیدوارم نی نی تازه خوش قل ...

مادر بزرگ منم میکه الان کمک میکنن و فلان قدیما خودمون بودیم و خودمون انتظار از کسی هم نداشتیم الان نون تون امادخ است تو سفره اب تو خونه دارین غذاتون رو گازه ما باید گندم اسیاب میکردیم ارد خمیر کنیم نون بپزیم هیزم جمع کنیم اب از چاه بیاریم شما راحتید الان بازم غصه تنهایی میخورین کمک ندارین

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله همیشه از خدا سلامتی و عاقبت بخیری خواستم براشونشکر خدا خوبیم از نظر مالیشما بچه هاتون چند سا ...

خدا رو شکر...

بزرگه پسر

اون دوتا دختر

این دخترم کوچیکه ۱سالشه

ولی اون دوتا هوای همو داره دعوا کم ولی با ادبن

دعواهاشون رو ی برنامه کودک باشه یا وسایل مدرسه که مقصر دخترمه نه پسرم

پسرم هیچگونه آزار و اذیتی نداره

دختر کوچیکه هم پیش میاد میرم بازار دو بار اینا میذارمش پیششون مراقبش هستن باهاشم بازی میکنن خیلیییی دوسش دارن کوچیکه هم کاملا بهشون وابسته شده منو نبینه خودشو میندازه بغل این دوتا از کنارشون تکون نمیخوره

مادر بزرگ منم میکه الان کمک میکنن و فلان قدیما خودمون بودیم و خودمون انتظار از کسی هم نداشتیم الان ن ...

بنده خدا راست میگن از این نظرا واقعا راحته نگران نباش بزرگ میشن همه چیز میشه خاطره

خداییش بعداً حوصله دعواهای عروس و خواهر شوهر و جاری رو دارین. اونم دهه نودی و هزار و چهارصد یا. اونا که هیچ کدوم کوتاه نمیان. باز زمان ما عروسهای کوتاه میومدم. این نسل بزرگشون چه عروس و چه خواهر شوهر چه جاری بشن کدوم کوتاه میان؟؟؟؟

واقعا سایت عجیبیه!کلی به افرادی که بچه زیاد میارن توهین میشه هیچ کس جرئت نمی‌کنه حرفی بزنهفقط یک نفر ...

حالا منبه کسایی که دخالت میکننو حرف میزنن گفتم. نه کسایی که مخالف هستم. این جماعت حتی تو مجازی هم میخوان حرفشون رو بکرسی بشونن و مادرای چند فرزند رو تحقیر کنن. جالبه مابگیم چنتا داریم تبلیغ کننده و حقوق بگیر میشیم اونا نظرات گوهر بارشون رو بگن میشن روشن فکر. خدایی همینا هستن ابروی روشنفکری رو بردن. ی نظر مخالف رو نتونستن تحمل کنن اون وقت به ما میتوپن که چرا ما به بچهای شما توهین میکنیم لال نمیشید و جواب میدین.عجیبن واقــــــــــــعا عجیبن  

نه خانواده شوهرم همش حرفم میزنن تا یه چی میگم چرا حامله شدم میگن ناشکری نکن

خدا رو شکر به این فهم...

راست میگن خدا رو شکر کن شرایط واقعا سخته با این اوضاع ولی شکر گزاری و تربیت بچه مهم ترین چیزه

من عاشق چهار تا بچه بودم.  ولی بعد از دومی واقعا دیدم توان بدنم نمی کشه اعصابم نمی کشه.  یعنی بدتر از پیرزن ها همه جام درد می کنه.  دیگه فهمیدم که شاید کافی باشه.  انشاءالله خدا سالم و صالح نگهشون داره و حفظشون کنه.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بنده خدا راست میگن از این نظرا واقعا راحته نگران نباش بزرگ میشن همه چیز میشه خاطره

امیدم به خدا فقط سالم و سلامت به دنیا بیاد

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر بزرگ منم میکه الان کمک میکنن و فلان قدیما خودمون بودیم و خودمون انتظار از کسی هم نداشتیم الان ن ...

خدا کمک میکنه عزیزم. من تنها تو غریبت دوتا بچه بزرگ کردم. خدایی سخت بود ولی گذشت و الان شیرینیش مونده برام