2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بارداری الان دیگه به زیاد یا کم بودنش فکر نکن

کتاب بخون و مستند روانشناسی ببین که بتونی تربیت درستی داشته باشی

مسئولیتت سنگینه ولی اگر برات مهم باشه و براش زمان بزاری موفق میشی

نه خوب شکر خدا کن همه ما عادت به ناشکری کردیمنعمت داریم نمی بینم یا غیر می‌زنیم ...من آرزوی یک اش دا ...

قربون خدا برم شکر گذارم فقط یکم میترسم نتونم از پسشون بربیام که خودش کمکم میکنه مطمعنم

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به خدا سر صبحی بیکار بودم اومدم اعصابم و خراب کردن 

گفتم بخوابم باز این شیطان ملعون گولم زد اومدم اینجا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
ی کم آروم باش ...اظهار فضل درسته البته ....

بله شما درست میگی. ارومم ولی نگا توروخدا هرکسی بنا به شرایط زندگیش تصمیم میگیره و این اصلا به بقیه ربطی نداره که بخوان به تعداد بچهای افراد هم نظر بدن. 

ممنون که غلط املاییم رو گرفتین 🌹🌹

به کسی توهین نمیکنم اما اگر شما هم یک نگاهی به دور و بر بندازید شاید به این نتیجه میرسید. من در عمرم به این نتیجه رسیده ام که تعداد بچه نسبت معکوسی با فرهنگ و شخصیت آدمها داشته. (ببخشید توهین به کسی نباشه.)

به خدا سر صبحی بیکار بودم اومدم اعصابم و خراب کردن گفتم بخوابم باز این شیطان ملعون گولم زد اومدم این ...

عزیزم ناراحت نشید بحث نکنید خودمون میاییم دو کلمه حرف بزنیم اختلاط کنیم یه حرف خوبی بزنیم یکی بشنویم بازم من معذرت میخوام تو تایپکم امدی ناراحت شدی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ناراحت نشی ها  با این حرفا دلسوزی بیجا افراطی و هیجانی فقط داری کلی انرژی منفی به بچت می‌فرستی و با استرس ترس بزرگش می‌کنی ترس از دست دادن خودت و تو دلش می‌ندازی وقتی دنیا بیاد یادم مادر دوستم تو دبستان تو چهل سالگی دختری آورد همش میگفت من می میرم این دختر می افته زیر دست داداش زن داداش من می میرم این بی مادر بزرگ میشه الآنم زنده است دختر آخرم ازدواج کرد دانشگاه رفت  موفق شد ولی همیشه میگه مادرم از ترس و دلسوزی این حرفا ترسی تو دلم انداخت که هنوز باهام ...

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
شما بارداری الان دیگه به زیاد یا کم بودنش فکر نکنکتاب بخون و مستند روانشناسی ببین که بتونی تربیت درس ...

ممنون از راهنماییت و حرفای خوبت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکی از دوستای همسرم تک فرزند بود خیلی سال پیش پدرشو از دست داده بود 

همین چند وقت پیشم مادرش به رحمت خدا رفت تو بیمارستان به همسرم زنگ‌زد فلانی بیا که دست تنهام 

اومد خونه همسرم انقدررررر ناراحت بود میگفت نه خواهری نه داداشی هیچکی جای خواهر برادر رو تو این مواقع نمیگیره 

دوستان تک فرزندی واقعا ظلمه به اون بچه یا بچه نیارید یا حداقل خواهر برادری داشته باشه 

فقط موقع مرگ رو نمیگم که کنار هم باشن هزار جای دیگه میتونن همدم هم باشن

بله شما درست میگی. ارومم ولی نگا توروخدا هرکسی بنا به شرایط زندگیش تصمیم میگیره و این اصلا به بقیه ر ...

استارتر سوال پرسید و همه در کمال احترام جواب دادن طاقت نظر مخالف نداری چرا بی احترامی می کنی به این همه خانومم و تاپیکو با نفرت پراکنی خراب کردی

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

ناراحت نشی ها با این حرفا دلسوزی بیجا افراطی و هیجانی فقط داری کلی انرژی منفی به بچت می‌فرستی و با ...

خدا منو انقدر قوی کنه بهترین پناه بشم براشون برام دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40